Facebook Pixel ΑΕΚ: Οριστικό! Έδωσε Έλληνα βασικό παίκτη η ΑΕΚ - Ποια η συμφωνία
| 2021-08-31 19:03:00

Οριστικό! Έδωσε Έλληνα βασικό παίκτη η ΑΕΚ - Ποια η συμφωνία

Sportdog Team
Οριστικό! Έδωσε Έλληνα βασικό παίκτη η ΑΕΚ - Ποια η συμφωνία

Επίσημα εκτός Ένωσης είναι ο Έλληνας ποδοσφαιριστής της Ένωσης καθώς το απόγευμα της Τρίτης (31/8) ο σύλλογος που αγωνίζεται ανακοίνωσε την απόκτησή του.

ΑΕΚ - Χρήστος Αλμπάνης: Οριστικά στον Απόλλωνα Λεμεσού θα συνεχίσει για έναν χρόνο ο Έλληνας ποδοσφαιριστής της Ένωσης καθώς ο σύλλογος της Κύπρου ανακοίνωσε επίσημα τον δανεισμό του.

Πλέον ο 27χρονος αναμένεται στην Μεγαλόνησο και να περάσει από ιατρικά, ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

"Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με την ΠΑΕ ΑΕΚ για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Αλμπάνη (05/11/1994) υπό τη μορφή δανεισμού μέχρι τον Μάιο του 2022.

Ο 26χρονος ακραίος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από τις υποδομές της Γερμανικής Βέρντερ Βρέμης. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στην ομάδα Νέων της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και έπειτα της Φράιμπουργκ.

Το 2015 ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε την απόκτησή του και σε μία τριετία συμπλήρωσε 69 συμμετοχές και πέτυχε 18 τέρματα.

Το 2018 πήρε μεταγραφή για την ΑΕΚ στην οποία αγωνίστηκε συνολικά 81 φορές και σκόραρε επτά γκολ.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Κύπρο τις αμέσως επόμενες ημέρες για να περάσει από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων και να οριστικοποιηθεί η συμφωνία", αναφέρει η ανακοίνωση με την οποία ο παίκτης της ΑΕΚ, Χρήστος Αλμπάνης συνεχίζει την καριέρα του για ένα χρόνο στην Κύπρο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags