Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο ΠΑΟ έφερε... σεισμό - Έξαλλοι οπαδοί με την διοίκηση που δίνει τον παίκτη στους Πράσινους (ΦΩΤΟ)
| 2021-08-31 22:06:00

Ο ΠΑΟ έφερε... σεισμό - Έξαλλοι οπαδοί με την διοίκηση που δίνει τον παίκτη στους Πράσινους (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ο ΠΑΟ έφερε... σεισμό - Έξαλλοι οπαδοί με την διοίκηση που δίνει τον παίκτη στους Πράσινους (ΦΩΤΟ)

Μόνο ήρεμα δεν το έχουν πάρει οι φίλοι συλλόγου στο εξωτερικό ότι η διοίκηση αποφάσισε να συμφωνήσει ότι παίκτης της ομάδας θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός - Αλμπέρτο Μπρινιόλι: Θέμα ωρών είναι η ανακοίνωση της μεταγραφής του Ιταλού τερματοφύλακα από τους Πράσινους, καθώς ο παίκτης συμφώνησε με την Έμπολι να μείνει ελεύθερος, με τους Ιταλούς να διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης.

Φαίνεται όμως ότι οι φίλοι της ομάδας από τη γειτονική χώρα δεν πήραν... χαλαρά αυτή την απόφαση καθώς είναι έξαλλοι με την απόφαση της διοίκησης, μιας και ο γκολκίπερ της Έμπολι έκανε πολύ καλή χρονιά κάτι που το αποδεικνύει και το γεγονός ότι ανακηρύχθηκε τερματοφύλακας της χρονιάς για τη Serie B και στις 20 Σεπτεμβρίου θα βραβευόταν. 

Έτσι οι οπαδοί δεν καταλαβαίνουν την συμφωνία που Παναθηναϊκός και Έμπολι έκαναν για τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, με τις αντιδράσεις τους να είναι πολύ έντονες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags