Facebook Pixel Άντεμ Λιάγιτς - ΠΑΟΚ: Νέα σοβαρή εξέλιξη με το θέμα Λιάγιτς - Περιμένει στην... γωνία ο ΠΑΟΚ για τον παίκτη
| 2021-08-31 20:28:00

Νέα σοβαρή εξέλιξη με το θέμα Λιάγιτς - Περιμένει στην... γωνία ο ΠΑΟΚ για τον παίκτη

Sportdog Team
Νέα σοβαρή εξέλιξη με το θέμα Λιάγιτς - Περιμένει στην... γωνία ο ΠΑΟΚ για τον παίκτη

Νέα... φωτιά βάζουν δημοσιεύματα από την Τουρκία και αφορούν τον Σέρβο παίκτη που ο Δικέφαλος του Βορρά κάνει μεγάλη προσπάθεια ώστε να τον πείσει και να τον κάνει κάτοικο Τούμπας.

Άντεμ Λιάγιτς - ΠΑΟΚ: Στην Κωνσταντινούπολη μεταβαίνει ο ατζέντης του Σέρβου παίκτη ώστε να λυθεί η συνεργασία του με την Μπεσίκτας, μιας και δεν υπολογίζεται ενόψει της νέας σεζόν, κάτι που ανέφερε και στις δηλώσεις του ο τεχνικός των Τούρκων.

"Έχουμε χάσει εντελώς τις ελπίδες μας με τον Άντεμ Λιάγιτς, γι αυτό και τον αφήσαμε εκτός ομάδας κι εκτός των αποστολών. Έχω συναντηθεί ιδιαιτέρως με τον παίκτη τουλάχιστον 8 φορές. Του έδωσα πολλές ευκαιρίες αλλά...", είπε ο Σερτζέν Γιαλτσίν.

Ο Άντεμ Λιάγιτς έχει κανονικά συμβόλαιο συνεργασίας με τους Αετούς της Κωνσταντινούπολης και από την στιγμή που δεν προχώρησε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, οι δύο πλευρές θέλουν να λύσουν την συνεργασία τους, όμως όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Τουρκίας πρέπει να γίνουν οικονομικές υποχωρήσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags