Facebook Pixel ΑΕΚ: Μεταγραφή έκπληξη στην ΑΕΚ - "Ναι" Μελισσανίδη για... χατίρι Μιλόγεβιτς - Αυτός "έδιωξε" τον Αλμπάνη
| 2021-08-31 22:34:00

Μεταγραφή έκπληξη στην ΑΕΚ - "Ναι" Μελισσανίδη για... χατίρι Μιλόγεβιτς - Αυτός "έδιωξε" τον Αλμπάνη

του Γιώργου Θεοδωράκη
Μεταγραφή έκπληξη στην ΑΕΚ - "Ναι" Μελισσανίδη για... χατίρι Μιλόγεβιτς - Αυτός "έδιωξε" τον Αλμπάνη

Δεν ήταν ο Σέρβος κόουτς που "καθάρισε" τον ταλαντούχο εξτρέμ. Απόφαση στην Ένωση για μία ακόμα προσθήκη παίκτη, ακόμα και από την αγορά των ελεύθερων. Τι ψάχνουν οι "κιτρινόμαυροι", ποιον πιέζουν να φύγει και το μπέρδεμα με τον Χρήστο Αλμπάνη.

Απόλυτα ικανοποιημένοι είναι στην ΑΕΚ με τις κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς όπως είχε... προειδοποιήσει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε συνέντευξη Τύπου πριν από περίπου δύο μήνες, ήρθαν παίκτες για να μπουν αμέσως στη βασική ενδεκάδα.

Η Ένωση, θυμίζουμε, εκτός από τους Ντάρκο Γέφτιτς και Στίβεν Ζούμπερ που απέκτησε τα τελευταία 24ωρα, πριν από μία εβδομάδα είχε ανακοινώσει τη σπουδαία μεταγραφή του Νορντίν Αμραμπάτ ως ελεύθερου από την Αλ Νασρ, ενώ τα κιτρινόμαυρα φόρεσαν και οι Γιώργος Τζαβέλας, Σέρχιο Αραούχο, Όγκνιεν Βράνιες, Τσίτσαν Στάνκοβιτς, Κλεμάν Μισλέν, Εχσάν Χατζισαφί, Νταμιέν Λε Ταλέκ και Γεράσιμος Μήτογλου. Από όλους τους παραπάνω, μόνο ο τελευταίος δεν προορίζεται για το αρχικό σχήμα.

Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως στην ΑΕΚ είναι ανοιχτό ακόμα να γίνει μία προσθήκη, την οποία έχει ζητήσει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς και θα αφορά έναν παίκτη στα χαφ. Γίνεται προσπάθεια μήπως προλάβουν κάποιον μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης, όταν και λήγει η σχετική προσθεσμία, ωστόσο δεν βιάζονται ιδιαίτερα, καθώς ψάχνουν ήδη και την αγορά των ελεύθερων. Άλλωστε, έχει αλλάξει ο κανονισμός και όποιος παίκτης λύσει το συμβόλαιό του ακόμα και σήμερα, μπορεί να υπογράψει σε όποιον σύλλογο θέλει μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.

Στην Ένωση λοιπόν ψάχνουν για έναν ακόμα παίκτη, που θα δώσει... βάθος και ποιότητα στο ρόστερ, χωρίς όμως βιασύνη. Άλλωστε, πιο πολύ τους «καίνε» οι αποχωρήσεις, καθώς θα πρέπει άμεσα να βρεθεί η φόρμουλα για να φύγουν πάρα πολλοί παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Σέρβο προπονητή. Θα ήταν καλό τόσο για να πέσει το σχετικό κόστος όσο και για να αδειάσουν τα Σπάτα, κάτι που αποτελεί και απαίτητηση του Μιλόγεβιτς.

Σε αυτή τη λίστα ανήκει ο και ο Μουαμάρ Τάνκοβιτς, ο οποίος αν και έχει ένα πολύ καλό συμβόλαιο και θεωρούνταν ενδεκαδάτος στην περσινή σεζόν, φέτος δεν έχει πείσει και με τον συνωστισμό στους εξτρέμ και στα επιτελικά χαφ μετά τις τελευταίες μεταγραφές, γίνονται προσπάθειες για να αποχωρήσει. Ο ίδιος δεν είναι... ψημένος να φύγει εάν δεν βρεθεί κάποια καλή ομάδα και αυτή τη στιγμή υπάρχει ενδιαφέρον μόνο από ομάδα της Δανίας, όπου όμως δεν θέλει να πάει.

Οι «κιτρινόμαυροι» πάντως θα ήθελαν να τον... ξεφορτωθούν (υπάρχουν κάποιες ανοικτές αγορές ακόμα όπως η Τουρκία και η Ρωσία), καθώς η παραμονή του μόνο προβλήματα δημιουργεί. Άλλωστε, η καθυστέρηση να βρει ομάδα ο Σουηδός ήταν και ο σημαντικότερος λόγος που έφυγε δανεικός ο Χρήστος Αλμπάνης. Ο Έλληνας άσος δεν ήταν στις πρώτες επιλογές του Μιλόγεβιτς, όμως θα προτιμούσαν να μείνει στο ρόστερ αντί τυο Τάνκοβιτς. Ο κίνδυνος όμως να παραμείνουν και οι δύο, να πληρώνονται και να μην παίζουν, «ανάγκασε» τον Δικέφαλο να εκγρίνει τον δανεισμό του στην Κύπρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Γέφτιτς ήρθε για να "κλείσει" ο Ζούμπερ- Μεταγραφή στις 4 τα ξημερώματα - Το ίδιο και ο Ολυμπιακός

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags