Facebook Pixel ΑΕΚ - Ισμαέλ Μπλάνκο: Επιστροφή βόμβα για Μπλάνκο
| 2021-08-31 23:54:00

Επιστροφή βόμβα για Μπλάνκο

Sportdog Team
Επιστροφή βόμβα για Μπλάνκο

Δημοσίευμα που... ανάβει φωτιές για τον Αργεντινό άσο, που ακόμα παίζει μπάλα και "σκίζει" δίχτυα.
 

Μια ανάσα από την μεγαλύτερη μεταγραφική κίνηση της ιστορίας του και συνάμα της ιστορίας του τοπικού πρωταθλήματος βρίσκεται ο Ιαλυσος.

Η ομάδα του Σάββα Ορφανίδη έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Αργεντινό σέντερ φορ Ισμαέλ Μπλάνκο ο οποίος θα βρεθεί τις επόμενες ώρες στο νησί μας για το τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων.

Ο πάλαι ποτέ αστέρας της ΑΕΚ και πρώτος σκόρερ του Ελληνικού πρωταθλήματος ετοιμάζεται να φορέσει τα ερυθροκίτρινα, ενώ βάσει συμφωνίας θα αναλάβει πόστο και στις ακαδημίες του σωματείου.

Την δεδομένη χρονικά στιγμή ταξιδεύει για την Ρόδο και το μεσημέρι της Τετάρτης θα έχει κατ ιδίαν συνάντηση με τον Μιχάλη Χατζηνικήτα και τους συνεργάτες του.

Ο 38χρόνος επιθετικός είχε επιστρέψει στην Ελλάδα την τελευταία διετία για λογαριασμό του Παναρκαδικού και του Αιγάλεω. Τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε στην Ουρουγουάη για λογαριασμό της Μίτρε, γράφοντας 11 συμμετοχές με 3 γκολ. Ενώ έχει περάσει και από τις Τουκουμάν, Κολόν, Μπαρτσελόνα (Εκουαδόρ), Λανούς, Μόναχο 1860, Λέγκια Βαρσοβίας και Σαν Λουίς από την ημέρα που έφυγε από την ΑΕΚ.

Να θυμίσουμε πως στην ΑΕΚ αγωνίστηκε για μία τετραετία (2007-2011) με απόλυτη επιτυχία. Σημείωσε 109 συμμετοχές με τα κιτρινόμαυρα, σκοράροντας 50 φορές. 

Ασφαλώς παρά την ηλικία αποτελεί μια σπουδαία μεταγραφική επιτυχία του Ιάλυσου για τα δεδομένα του τοπικού πρωταθλήματος. Μάλιστα ανεβάζει αρκετά τον πήχη για την ομάδα του Σάββα Ορφανίδη.

Πηγή: xxsports.org

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags