Facebook Pixel Άρης: Απίστευτη μεταγραφή του Άρη στο... παρά ένα - Τίναξε την μπάνκα ο Καρυπίδης και έφερε παιχταρα
| 2021-09-01 00:35:00

Απίστευτη μεταγραφή του Άρη στο... παρά ένα - Τίναξε την μπάνκα ο Καρυπίδης και έφερε παιχταρα

Sportdog Team
Απίστευτη μεταγραφή του Άρη στο... παρά ένα - Τίναξε την μπάνκα ο Καρυπίδης και έφερε παιχταρα

Σε ένα πραγματικό buzzer beater οι Κίτρινοι λίγο πριν ολοκληρωθεί η διορία για μεταγραφές έκανε γνωστό ότι απέκτησε ακόμα έναν ποδοσφαιριστή και μάλιστα επιθετικού που θεωρείται τεράστιο ταλέντο για στην χώρα του.

Άρης: Παίκτης των Κίτρινων είναι ο Μοχανάντ Αλί, όπως έκανε γνωστό το βράδυ της Τρίτης (31/8) ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης, ο οποίος δόθηκε δανεικός από την Αλ Ντουχαΐλ.

Στη συμφωνία των δύο συλλόγων υπάρχει οψιόν αγοράς για τον επόμενο χρόνο, με τους Κίτρινους να βάζουν ακόμα έναν επιθετικό στην ομάδα που μάλιστα την περασμένη χρονιά έπαιξε στην Αλ Σαϊλιγια του Κατάρ έχοντας 28 συμμετοχές με 8 γκολ και δύο ασίστ, ενώ με την εθνική Ιράκ μετράει 33 συμμετοχές και 17 τέρματα.

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή Ιρακινού επιθετικού Mohanad Ali Kadhim Al-Shammari με τη μορφή μονοετούς δανεισμού και με οψιόν αγοράς από την Al-Duhail.

Ο 21χρονος επιθετικός γεννήθηκε στις 20 Ιουνίου 2000 στη Βαγδάτη.

Ο Mohanad Ali έκανε τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα στο ποδόσφαιρο αγωνιζόμενος στην πρώτη κατηγορία του Ιράκ με τις φανέλες των Al-Shorta SC και Al-Kahrabaa FC.

Αγωνιζόμενος στην κορυφή της επίθεσης, γρήγορα «τράβηξε» πάνω του τα βλέμματα πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων με το ταλέντο του, αλλά η Al-Duhail SC από το Κατάρ ήταν αυτή που τον ενέταξε στο δυναμικό της το καλοκαίρι του 2019.

Ένας εξάμηνος δανεισμός και 6 συμμετοχές με τη φανέλα της Portimonense ήταν η πρώτη και μοναδική του –μέχρι τώρα- εμπειρία από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε ως δανεικός στην Al-Sailiya SC του Κατάρ.

Συνολικά, έχει αγωνιστεί 28 φορές στο πρωτάθλημα του Κατάρ (8 γκολ, 2 ασίστ), ενώ μετράει και 2 συμμετοχές στο ασιατικό Champions League.

Ο Mohanad Ali είναι εν ενεργεία διεθνής με την εθνική του Ιράκ (33 συμμετοχές, 17 γκολ), ενώ στο βιογραφικό του έχει ένα πρωτάθλημα Ιράκ και ένα πρωτάθλημα Κατάρ με Al-Shorta SC και Al-Duhail SC αντίστοιχα", αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags