Facebook Pixel Αλέξης Κούγιας - Βαγγέλης Μαρινάκης: Κούγιας για την υπόθεση Σεμέδο - "Ουδεμία ενόχληση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη"
| 2021-09-01 10:31:00

Κούγιας για την υπόθεση Σεμέδο: "Ουδεμία ενόχληση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη"

Sportdog Team
Κούγιας για την υπόθεση Σεμέδο: "Ουδεμία ενόχληση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη"

Ο Αλέξης Κούγιας έχει αναλάβει την υπεράσπιση της 17χρονης που κατήγγειλε τον Ρούμπεν Σεμέδο για βιασμό κι έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν σχετίζεται με κανέναν τρόπο ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού.

Αλέξης Κούγιας - Βαγγέλης Μαρινάκης: Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ και δικηγόρος της 17χρονης που κατήγγειλε τον Πορτογάλο στόπερ για βιασμό, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει δεχτεί καμία ενόχληση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη αναφορικά με την συγκεκριμένη υπόθεση.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια:

«Ορισμένοι άνθρωποι που έχουν μάθει να σκέφτονται και να ενεργούν ταπεινά στη ζωή τους δημοσιοποίησαν πονηρές σκέψεις αφήνοντας υπονοούμενα όσον αφορά την αποδοχή από εμένα να αναλάβω την υπεράσπιση των νομικών συμφερόντων της 17χρονης που έπεσε θύμα βιασμού από γνωστό ποδοσφαιριστή και γνωστό επιχειρηματία συγχέοντας με ταπεινό τρόπο αυτή μου την επιλογή με την επαγγελματική και φιλική μου σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αλίμονο, αν οικοδομούσα την σε λίγα χρόνια πεντηκονταετή καριέρα μου με τις προσωπικές μου σχέσεις.

Ποτέ δεν έκανα δημόσιες σχέσεις και εκπτώσεις στην άσκηση του λειτουργήματός μου και πάντοτε ενεργούσα και ενεργώ υπέρ του συμφέροντος αυτών που με εμπιστεύονται ακόμη και με ακραίο, αλλά πάντα νόμιμο τρόπο.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδεμία ενόχληση είχα ούτε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη ούτε από το περιβάλλον του και αυτό τιμά και τον ίδιο.

Όσον αφορά την υπόθεση, θα κάνω, όπως πάντα, το καθήκον μου σαν Δικηγόρος Αθηνών Αλέξης Κούγιας, με ό, τι σημαίνει αυτό διαχρονικά». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags