Facebook Pixel Ρούμπεν Σεμέδο - Ολυμπιακός: Βόμβα στην υπόθεση Σεμέδο - Βγήκε η ιατροδικαστική εξέταση - "Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι..."
| 2021-09-01 13:12:00

Βόμβα στην υπόθεση Σεμέδο - Βγήκε η ιατροδικαστική εξέταση - "Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι..."

Sportdog Team
Βόμβα στην υπόθεση Σεμέδο - Βγήκε η ιατροδικαστική εξέταση - "Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι..."

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Τι ισχυρίζεται η δικηγόρος του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή και τα νέα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση.

Ρούμπεν Σεμέδο - Ολυμπιακός: Νέα τροπή παίρνει η πολύκροτη υπόθεση, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η πλευρά του τις τελευταίες ώρες.

«Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι οι κατηγορίες είναι αβάσιμες και η καταγγελία εμπεριέχει αντιφάσεις. Δεν υπάρχει στοιχείο που καταδεικνύει την ενοχή του», δήλωσε χαρακτηριστικά η δικηγόρος του ποδοσφαιριστή, Ρούμπεν Σεμέδο, μιλώντας στο «Alpha Παντού», και μεταφέροντας τα τελευταία στοιχεία για την υπόθεση καταγγελίας του ομαδικού βιασμού 17χρονης.

Πρόκειται για μία νέα και σημαντική εξέλιξη, καθώς από την πρώτη στιγμή όλες οι πλευρές είχαν τονίσει πόσο σημαντικά θα ήταν τα αποτελέσματα τις ιατροδικαστικής εξέτασης!

 

Κούγιας για την υπόθεση Σεμέδο: «Ουδεμία ενόχληση είχα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη ή το περιβάλλον του»

Ο Αλέξης Κούγιας ξεκαθάρισε μέσω γραπτής δήλωσης πως δεν ενοχλήθηκε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη ή το περιβάλλον του, μετά την ανάληψη καθηκόντων υπεράσπισης της 17χρονης, που κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού από τον Ρούμπεν Σεμέδο.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Αλέξη Κούγια:

"Ορισμένοι άνθρωποι που έχουν μάθει να σκέφτονται και να ενεργούν ταπεινά στη ζωή τους δημοσιοποίησαν πονηρές σκέψεις αφήνοντας υπονοούμενα όσον αφορά την αποδοχή από εμένα να αναλάβω την υπεράσπιση των νομικών συμφερόντων της 17χρονης που έπεσε θύμα βιασμού από γνωστό ποδοσφαιριστή και γνωστό επιχειρηματία συγχέοντας με ταπεινό τρόπο αυτή μου την επιλογή με την επαγγελματική και φιλική μου σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αλίμονο, αν οικοδομούσα την σε λίγα χρόνια πεντηκονταετή καριέρα μου με τις προσωπικές μου σχέσεις.

Ποτέ δεν έκανα δημόσιες σχέσεις και εκπτώσεις στην άσκηση του λειτουργήματός μου και πάντοτε ενεργούσα και ενεργώ υπέρ του συμφέροντος αυτών που με εμπιστεύονται ακόμη και με ακραίο, αλλά πάντα νόμιμο τρόπο.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδεμία ενόχληση είχα ούτε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη ούτε από το περιβάλλον του και αυτό τιμά και τον ίδιο.

Όσον αφορά την υπόθεση, θα κάνω, όπως πάντα, το καθήκον μου σαν Δικηγόρος Αθηνών Αλέξης Κούγιας, με ό, τι σημαίνει αυτό διαχρονικά.

Αθήνα, 1/9/2021

Με εκτίμηση και σεβασμό

Αλέξιος Κούγιας"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags