Facebook Pixel Ραχμάν Μπάμπα - ΠΑΟΚ: Για αυτό έριξε... πόρτα ο Μπάμπα στον ΠΑΟΚ - Τι τον έκανε να επιλέξει άλλη ομάδα
| 2021-09-01 21:04:00

Για αυτό έριξε... πόρτα ο Μπάμπα στον ΠΑΟΚ - Τι τον έκανε να επιλέξει άλλη ομάδα

Sportdog Team
Για αυτό έριξε... πόρτα ο Μπάμπα στον ΠΑΟΚ - Τι τον έκανε να επιλέξει άλλη ομάδα

Δηλώσεις έκανε ο πρώην, πια, αμυντικός του Δικεφάλου του Βορρά που αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Championship και συγκεκριμένα στη Ρέντινγκ.

Ραχμάν Μπάμπα - ΠΑΟΚ: Τους λόγους που αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του, σαν δανεικός από την Τσέλσι, στην Championship και την Ρέντινγκ εξήγησε με δηλώσεις του ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι επιτέλους εδώ. Έγιναν πολλά… μπρος – πίσω το τελευταίο διάστημα, αλλά είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στη Ρέντινγκ. Ο ατζέντης μου μου ανέφερε το ενδιαφέρον της Ρέντινγκ, που είναι ένας μεγάλος σύλλογος με μεγάλη ιστορία. Αυτό το πρωτάθλημα είναι πραγματικά ανταγωνιστικό.

Όταν μίλησα και με τον προπονητή, πραγματικά άρχισε να με ενδιαφέρει το όλο πλάνο του κλαμπ. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που βρίσκομαι εδώ.

Η Championship είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ελπίζω να εγκλιματιστώ πολύ γρήγορα και θα ήθελα η ομάδα να παλέψει για την άνοδο και να προσπαθήσει να φτάσει εκεί που ανήκει", είπε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ραχμάν Μπάμπα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags