Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δεν ξεχνάει την Αθήνα ξένος παίκτης που έφυγε από τον Ολυμπιακό και υπέγραψε... ελληνικά (ΦΩΤΟ)
| 2021-09-01 22:55:00

Δεν ξεχνάει την Αθήνα ξένος παίκτης που έφυγε από τον Ολυμπιακό και υπέγραψε... ελληνικά (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Δεν ξεχνάει την Αθήνα ξένος παίκτης που έφυγε από τον Ολυμπιακό και υπέγραψε... ελληνικά (ΦΩΤΟ)

Με μια άκρως χιουμοριστική ανάρτηση αποχαιρέτησε τους Ερυθρόλευκους ξένος ποδοσφαιριστής που αποχώρησε στην μεταγραφική περίοδο από τον Πειραιά, ευχαριστώντας τους για τον έναν χρόνο που συνεργάστηκαν.

Ολυμπιακός - Μοχάμεντ Ντρέγκερ: Ο Τυνήσιος μπορεί να αποχώρησε με την μορφή δανεισμού από τους Ερυθρόλευκους, για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, όμως είναι πολύ δύσκολο να ξαναγυρίσει και για αυτό τον λόγο αποχαιρέτησε τους πρωταθλητές.

Μπορεί ο ποδοσφαιριστής να μην έκανε πολλές συμμετοχές, μετρώντας συνολικά δέκα, όμως ποτέ δεν προκάλεσε προβλήματα με αποτέλεσμα να ευχαριστήσει τους Πειραιώτες μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

"Σε ευχαριστώ Ολυμπιακέ για ένα χρόνο γεμάτο εμπειρία, νέους φίλους και μια νέα μεγάλη οικογένεια. Ευχαριστώ πολύ Αθήνα μου, Drageropulos"  και όταν ρωτήθηκε για το Ντεγκερόπουλος, ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Μοχάμεντ Ντρέγκερ, απάντησε "Είναι πραγματικά αστείο, μπορώ να το προφέρω και ποιος ξέρει, μπορεί σε λίγο καιρό να με φωνάζετε Ντρεγκερόπουλο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags