Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Βόμβες" από πρώην παίκτη ΠΑΟΚ - " Γιατί δεν κάναμε μεταγραφές; Έχουμε αμυντικούς 100 χρονών"
| 2021-09-01 23:48:00

"Βόμβες" από πρώην παίκτη ΠΑΟΚ - " Γιατί δεν κάναμε μεταγραφές; Έχουμε αμυντικούς 100 χρονών"

Sportdog Team
"Βόμβες" από πρώην παίκτη ΠΑΟΚ - " Γιατί δεν κάναμε μεταγραφές; Έχουμε αμυντικούς 100 χρονών"

"Ποταμός" ήταν σε συνέντευξη που έδωσε παλαίμαχος παίκτης του Δικεφάλου του Βορρά σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης καθώς τα έβαλε με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας και τα κενά που υπάρχουν ενόψει της νέας χρονιάς.

ΠΑΟΚ: Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό, της περιόδου που τελείωσε την Τρίτη (31/9) μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά, Φιλώτας Πέλλιος, σε δηλώσεις που έκανε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή "Στη Σέντρα".

"Για ποιο λόγο δεν γίνονται μεταγραφές; Δεν χρειαζόμαστε προσθήκες; Έχουμε τρεις αμυντικούς με 110 χρόνια σύνολο. Τα παιδιά κάνουν προσπάθεια αλλά τα χρόνια περνάνε. Δεν βγαίνει έτσι η δουλειά. Το να βρεις μεταγραφή τελευταία ώρα δεν θα είναι καλή, θα είναι από τα σκουπίδια. Δεν το βλέπω εύκολο να πρωταγωνιστήσει. Δεν έχουν γίνει σωστές κινήσεις. 

Επίσης, όσον αφορά τον τεχνικό διευθυντή, έχουμε αλλάξει 10. Δεν μπορούμε να προχωράμε έτσι. Θα πρέπει να υπάρχει σοβαρότητα πάνω στο θέμα για τον τεχνικό διευθυντή. Δεν υπάρχει σωστή κατεύθυνση", είπε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags