Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτό είναι το καλοκαιρινό "ματ" του Ολυμπιακού - "Μεταγραφή"-καταλύτης - Λύνει τα χέρια Μαρτίνς!
| 2021-09-02 07:51:00

Αυτό είναι το καλοκαιρινό "ματ" του Ολυμπιακού - "Μεταγραφή"-καταλύτης - Λύνει τα χέρια Μαρτίνς!

Sportdog Team
Αυτό είναι το καλοκαιρινό "ματ" του Ολυμπιακού - "Μεταγραφή"-καταλύτης - Λύνει τα χέρια Μαρτίνς!

Ο Ολυμπιακός έκανε διάφορες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι και φέτος, όμως μία συγκεκριμένη κίνηση ήταν ίσως η πιο καταλυτική όλου του καλοκαιριού για τους Πειραιώτες.

Ολυμπιακός: Οι Ερυθρόλευκοι κινήθηκαν δυναμικά στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, αποκτώντας παίκτες όπως ο Ονιεκούρου και ο Ρόνι Λόπες.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν "Sportday" και "ΦΩΣ", η πιο σημαντική κίνηση του Ολυμπιακού ήταν η παραμονή του Μαντί Καμαρά, ο οποίος αποτελεί σαν μια νέα "μεταγραφή" για τους Ερυθρόλευκους.

Κι αυτό γιατί ο άσος από την Γουινέα έφτασε πολλές φορές στην πόρτα της εξόδου, αφού το όνομά του "έπαιξε" για κορυφαίες ομάδες του εξωτερικού, όμως τελικά έμεινε στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Μάλιστα, η Άστον Βίλα φέρεται να μπήκε "σφήνα" την τελευταία στιγμή για να τον αποκτήσει, εντούτοις ο Ολυμπιακός κράτησε στο δυναμικό του τον παίκτη που είναι ίσως ο πιο καταλυτικός στο παιχνίδι του κέντρου, προσφέροντας τεράστιες λύσεις στον Πέδρο Μαρτίνς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags