Facebook Pixel European Super League: Δεν τα παρατάνε Ρεάλ, Μπάρτσα και Γιουβέντους: Έχουν πλάνο για τρεις διοργανώσεις!
| 2021-09-02 10:18:00

Δεν τα παρατάνε Ρεάλ, Μπάρτσα και Γιουβέντους: Έχουν πλάνο για τρεις διοργανώσεις!

Sportdog Team
Δεν τα παρατάνε Ρεάλ, Μπάρτσα και Γιουβέντους: Έχουν πλάνο για τρεις διοργανώσεις!

Μπορεί η European Super League να μην ευδοκίμησε ούτε για δύο μέρες, μπορεί να υπήρχαν απειλές για μεγάλες τιμωρίες, όμως οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, δείχνουν να επιμένουν στο πλάνο, έχοντας υπόψιν τους να το... εξελίξουν ακόμα περισσότερο.

European Super League: Εξακολουθούν να έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους την δημιουργία μιας ευρωπαϊκής κλειστής λίγκας η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα και η Γιουβέντους, παρά το γεγονός ότι η UEFA τους απείλησε με αποβολή από τις διοργανώσεις τους.

Σύμφωνα, μάλιστα, με σχετικό δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Spiegel, τo νέο πλάνο των τριών περιλαμβάνει τρεις κατηγορίες, με υποβιβασμούς, προβιβασμούς και μια wildcard για την πρώτη κατηγορία.

Το σχέδιο είναι να υποβιβάζονται τρεις ομάδες από τη European Super League 1 στη European Super League 2, ενώ θα προβιβάζονται δύο ομάδες από τη δεύτερη κατηγορία και μια εξ αυτών θα παίζει με Wildcard. Υπάρχει και τρίτη κατηγορία (με πιθανή ονομασία Conference League), στην οποία οποίο τρεις ομάδες υποβιβάζονται και τρεις ανεβαίνουν αντίστοιχα.

Η δεύτερη επιλογή είναι κάτι που μοιάζει αρκετά με το ισχύον Champions League, αλλά μόνο για τη European Super League 2. Σε αυτή την κατηγορία, οι ομάδες θα εξασφαλίζουν τη συμμετοχή τους από τα εθνικά πρωταθλήματα, αλλάζοντας ουσιαστικά 17 ομάδες ανά σεζόν.

Σε αυτή την περίπτωση, βέβαια, θα έρθουν σε κόντρα οι εθνικές ομοσπονδίες με τις FIFA και UEFA.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags