Facebook Pixel Superleague: Επιτέλους είναι οριστικό: Τότε ξεκινάει η Superleague - Ποιες μέρες γίνεται η 1η αγωνιστική!
| 2021-09-02 13:36:00

Επιτέλους είναι οριστικό: Τότε ξεκινάει η Superleague - Ποιες μέρες γίνεται η 1η αγωνιστική!

Sportdog Team
Επιτέλους είναι οριστικό: Τότε ξεκινάει η Superleague - Ποιες μέρες γίνεται η 1η αγωνιστική!

Είναι πλέον, επίσημο: Το πρωτάθλημα της Superleague ξεκινάει, αφού πέρασε πρώτα από... σαράντα κύματα! Δείτε πότε αποφασίστηκε να γίνει η σέντρα.

Superleague: Σέντρα στο ελληνικό πρωτάθλημα! Στη Γενική Συνέλευση της Λίγκας που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης 2/9, εγκρίθηκε και μάλιστα ομόφωνα, η προκήρυξη της Superleague, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Σεπτεμβρίου!

Μια εξέλιξη αναμενόμενη, αφού το "αγκάθι" των τηλεοπτικών είχε ξεπεραστεί με τη συμφωνία των πέντε ΠΑΕ (Βόλος, Παναιτωλικός, Ιωνικός, Απόλλων Σμύρνης, Λαμία) με την Cosmote. Το συγκεκριμένο κανάλι έχει ακόμη τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΟΦΗ.

Η Nova έχει τα δικαιώματα πέντε ΠΑΕ (Ολυμπιακός, Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα) ενώ ο ΠΑΟΚ διαπραγματεύεται τα δικαιώματα του, με πιθανότερη κατάληξή του στη Nova.

Εντός της ημέρας, αναμένεται να ανακοινωθεί και το πρόγραμμα των δύο πρώτων αγωνιστικών, έπειτα από τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Συνεταιρισμού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags