Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Όλα τούμπα στη Superleague - Συμφώνησαν για κεντρική διαχείριση - Αντίθετοι ΠΑΟ και Ολυμπιακός!
| 2021-09-02 14:19:00

Όλα τούμπα στη Superleague - Συμφώνησαν για κεντρική διαχείριση - Αντίθετοι ΠΑΟ και Ολυμπιακός!

Sportdog Team
Όλα τούμπα στη Superleague - Συμφώνησαν για κεντρική διαχείριση - Αντίθετοι ΠΑΟ και Ολυμπιακός!

Οι "αιώνιοι" σε κοινή γραμμή διαφώνησαν με όλους, όμως δεν τα κατάφεραν και πλέον πρέπει να προχωρήσουν και αυτοί στη συμφωνία για τα τηλεοπτικά.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του πρωταθλήματος σήμανε η Γενική Συνέλευση της Super League. Μετά τη συμφωνία των πέντε ομάδων που δεν διέθεταν τηλεοπτική στέγη (Βόλος, Παναιτωλικός, Ιωνικός, Απόλλων Σμύρνης, Λαμία) με την Cosmote TV είχε προσπεραστεί το βασικότερο εμπόδιο για να ψηφιστεί η προκήρυξη.

Επίσης, με μεγάλη πλειοψηφία και συγκεκριμένα με ψήφους 12-2 οι ομάδες αποφάσισαν να μπει η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων στο πρωτάθλημα από τη σεζόν 2023-24. Νωρίτερα εξάλλου δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο, αφού στην πλειονότητά τους οι ομάδες δεσμεύονται με διετή συμβόλαια μετά τις τελευταίες συμφωνίες τους με Nova και Cosmote TV.

Μοναδικές ομάδες που ψήφισαν κατά ήταν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, που είχαν ταχθεί εναντίον της κεντρικής διαχείρισης και στην πρόσφατη ΓΣ της ΕΠΟ, όταν κλήθηκαν να ψηφίσουν την ολιστική μελέτη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags