Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Όχι" ΠΑΟΚ στην πρόταση της NOVA - Τόσα εκατομμύρια του έδωσε - Ψάχνει ακόμα κανάλι
| 2021-09-02 16:39:00

"Όχι" ΠΑΟΚ στην πρόταση της NOVA - Τόσα εκατομμύρια του έδωσε - Ψάχνει ακόμα κανάλι

Sportdog Team
"Όχι" ΠΑΟΚ στην πρόταση της NOVA - Τόσα εκατομμύρια του έδωσε - Ψάχνει ακόμα κανάλι

Οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις το τελευταίο διάστημα, ωστόσο δεν υπήρξε συμφωνία, καθώς παρουσιάστηκε διαφορά στο οικονομικό κομμάτι.

Ο ΠΑΟΚ απέρριψε την πρόταση της Nova για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, όπως αποκάλυψε στον αέρα του Over FM, o Μάνος Τσαλγατίδης.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του «Δικέφαλου του Βορρά», οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις το τελευταίο διάστημα.

Ωστόσο τόνισε, ότι δεν είχε επέλθει συμφωνία, σε αντίθεση με τα όσα πίστευε ο κόσμος. Συγκεκριμένα, η Nova από τη μεριά της είχε κάνει πρόταση ύψους επτά εκατομμυρίων ευρώ στη διοίκηση των «ασπρόμαυρων».

Ο ΠΑΟΚ στις διαπραγματεύσεις δεν «έπεφτε» κάτω από τα 8,5 εκατομμύρια. Συνεπώς, οριστική συμφωνία δεν υπήρξε ποτέ. Αυτό δεν επηρεάζει την έναρξη του πρωταθλήματος, το οποίο θα ξεκινήσει κανονικά στις 11 Σεπτεμβρίου.

Οι επιλογές του ΠΑΟΚ είναι πλέον, όπως ανέφερε ο Μάνος Τσαλγατίδης, το OPEN TV ή το PAOK TV. O ρεπόρτερ του «Δικέφαλου του Βορρά» ξεκαθάρισε πως δεν θα υπάρξει κάποια ανατροπή στην υπόθεση με τη Nova. Εκτός από την περίπτωση που το συνδρομητικό κανάλι «επιστρέψει» με μία πρόταση, η οποία να καλύπτει τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags