Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ απαντάει στον βουλευτή της ΝΔ - "Να είναι προσεκτικός όταν μιλάει για Σαββίδη και ΠΑΟΚ"
| 2021-09-02 21:21:00

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ απαντάει στον βουλευτή της ΝΔ - "Να είναι προσεκτικός όταν μιλάει για Σαββίδη..."

Sportdog Team
Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ απαντάει στον βουλευτή της ΝΔ - "Να είναι προσεκτικός όταν μιλάει για Σαββίδη..."

"Σεισμό" έφερε τόσο στην Θεσσαλονίκη όσο και σε όλη την χώρα τα όσα δήλωσε ο Κ. Σιμόπουλος που αφορούσαν τον μεγαλομέτοχο του Δικεφάλου του Βορρά και λίγο αργότερα ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ έδωσε την δική του απάντηση.

ΠΑΟΚ: Στα λεγόμενα του Κ. Σιμόπουλου στον Metropolis 95.5 και στα όσα είπε για τον Ιβάν Σαββίδη απάντηση λίγο αργότερα ο Ερασιτέχνης μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, ενώ κλείνοντας τονίζει "Την επόμενη φορά καλούμε τον κύριο βουλευτή να είναι περισσότερο προσεχτικός όταν αναφέρεται στον ΠΑΟΚ, στον Ιβάν Σαββίδη και γενικά σε άτομα της μεγάλης ασπρόμαυρης Οικογένειας".

"Με έκπληξη αλλά και δυσφορία, λάβαμε γνώση σήμερα της τοποθέτησης του βουλευτή, κ. Σιμόπουλου, ο οποίος επιδεικνύοντας περισσή «ευαισθησία» προσπάθησε να γίνει βασιλικότερος του βασιλέως, προσπαθώντας να πάρει τα εύσημα από συγκεκριμένους ανθρώπους του κόμματος το οποίο εκπροσωπεί.

Τις απαντήσεις στα ερωτήματα που έθεσε, μπορεί να τις πάρει περπατώντας στους δρόμους της Θεσσαλονίκης συχνωτιζόμενος με τον λαό της πόλης, ο οποίος τον εξέλεξε στην θέση την οποία βρίσκεται.

Εμείς το μόνο που θα κάνουμε είναι να «φρεσκάρουμε» την μνήμη του κυβερνητικού βουλευτή, υπενθυμίζοντας του ότι η ανακοίνωση απόκτησης του Πόρτο Καρράς και της επένδυσης σε αυτό έγινε εν μέσω του πρώτου κύματος πανδημίας και συγκεκριμένα στις 15/04/2020.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να του υπενθυμίσουμε επίσης ότι την ίδια ευαισθησία δεν επέδειξε ενάμιση σχεδόν χρόνο πριν, όταν απαξίωσε την πρόσκληση του Α.Σ. ΠΑΟΚ προς τους τοπικούς βουλευτές, προκειμένου να τους κάνει γνωστή τη θέση του για το σκάνδαλο της τιμωρίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, το οποίο τελικά βρήκε την δικαίωση του από ευρωπαϊκό δικαστήριο.

Την επόμενη φορά καλούμε τον κύριο βουλευτή να είναι περισσότερο προσεχτικός όταν αναφέρεται στον ΠΑΟΚ, στον Ιβάν Σαββίδη και γενικά σε άτομα της μεγάλης ασπρόμαυρης Οικογένειας
", αναφέρει η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags