Facebook Pixel Αποκαλύψεις Ασβεστά: Αυτοί είναι οι λόγοι της απόφασης για Σεμέδο - Υπάρχει τρίτο πρόσωπο; (Vid)
| 2021-09-02 19:15:00

Αποκαλύψεις Ασβεστά: Αυτοί είναι οι λόγοι της απόφασης για Σεμέδο - Υπάρχει τρίτο πρόσωπο; (Vid)

Sportdog Team
Αποκαλύψεις Ασβεστά: Αυτοί είναι οι λόγοι της απόφασης για Σεμέδο - Υπάρχει τρίτο πρόσωπο; (Vid)

Ο γνωστός ρεπόρτερ μίλησε για την υπόθεση καταγγελίας 17χρονης για βιασμό από τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή και έναν καλλιτεχνικό μάνατζερ, αναλύοντας το σκεπτικό της απόφασης ανακριτή και εισαγγελέα.

Ρούμπεν Σεμέδο: Ο Άρης Ασβεστάς μίλησε στον "αέρα" του ΣΠΟΡ FM για την υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο, μετά την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους και με χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ.

Σύμφωνα με όσα τόνισε ο έμπειρος δημοσιογράφος, ο πρώτος λόγος που οδήγησε στη σχετική απόφαση έχει να κάνει με αντιφάσεις, στις οποίες υπέπεσαν κατά τις καταθέσεις τους η 17χρονη καταγγέλλουσα και η 16χρονη φίλη της.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Άρη Ασβεστά, καθοριστικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι οι δύο κοπέλες έφυγαν από το σπίτι του Πορτογάλου αμυντικού το απόγευμα του Σαββάτου (28/08), αρκετές ώρες μετά τον φερόμενο βιασμό, που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας.

Επίσης, ο Άρης Ασβεστάς τόνισε πως η πλευρά Σεμέδο προσκόμισε μήνυμα στο Instagram του ποδοσφαιριστή το βράδυ της Κυριακής (29/08) από τρίτο πρόσωπο, άγνωστο, με το οποίο τού ζητούσε 15.000 ευρώ «αλλιώς θα πας φυλακή», όπω;ς ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags