Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τρέλανε κόσμο ο Ραζβάν - Άφησε πρωτοκλασάτα ονόματα εκτός Ευρώπης - Και φετινή μεταγραφή
| 2021-09-02 22:37:00

Τρέλανε κόσμο ο Ραζβάν - Άφησε πρωτοκλασάτα ονόματα εκτός Ευρώπης

Sportdog Team
Τρέλανε κόσμο ο Ραζβάν - Άφησε πρωτοκλασάτα ονόματα εκτός Ευρώπης

Τους παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός για τους αγώνες του Δικεφάλου του Βορρά στις αναμετρήσεις του Conference League έκανε γνωστούς η ΠΑΕ το βράδυ της Πέμπτης (2/9).

ΠΑΟΚ: Οι αρκετοί περιορισμοί που θέτει η UEFA, για τον αριθμό ποδοσφαιριστών στην Λίστα Α', είχε ως αποτέλεσμα ο Δικέφαλος του Βορρά να αγωνιστεί στο Conference League χωρίς την παρουσία των Σίντζι Καγκάβα και Ροντρίγκο Σοάρες που έμειναν εκτός.

Συγκεκριμένα στη λίστα μπορούν να είναι 19 παίκτες χωρίς περιορισμό και άλλοι 8 που έχουν περάσει ή ανήκουν στην κατηγορία Association trained, ενώ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης υπάρχουν 19 ποδοσφαιριστές που είτε είναι ξένοι ή κοινοτικοί, κάτι που σήμαινε πως δύο έπρεπε να κοπούν.

Έτσι αντί για τον τραυματία Βραζιλιάνο υπάρχει στο ρόστερ του Δικεφάλου του Βορρά ο Λευτέρης Λύρατζης που μπορεί να καλύψει το κενό του, ενώ τον ρόλο του Ιάπωνα μπορούν να αντικαταστήσουν οι Μπίσεσβαρ και Ελ Καντουρί.

Λίστα Α ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς , Άκπομ, Μπίσεσβαρ, Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Εσίτι, Σίντκλεϊ, Κωνσταντέλιας, Κούρτιτς, Βαρέλα, Λύρατζης, Τέιλορ, Μιχαηλίδης, Μιχάι, Μιτρίτσα, Μουργκ, Σβαμπ, Αουγκούστο, Σφιντέρσκι, Τσιγγάρας, Βιεϊρίνια , Α. Ζίβκοβιτς.

Λίστα Β ΠΑΟΚ: Αβεντισιάν, Μπαλωμένος, Γαϊτανίδης, Γιαξής, Γρόσδης, Καλουτσικίδης, Κουλιεράκης, Κούτσιας, Παναγιώτου Τάχατος, Ταλιχμανίδης, Τσαούσης, Τσοπούρογλου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags