Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: "Απογείωση" για τον... αποτυχημένο - Τον "έκοψαν" Ολυμπιακός-ΑΕΚ - Ανατροπή με ξένο άσο στο Ρέντη
| 2021-09-03 19:07:00

"Απογείωση" για τον... αποτυχημένο - Τον "έκοψαν" Ολυμπιακός-ΑΕΚ - Ανατροπή με ξένο άσο στου Ρέντη

του Παναγιώτη Νικολάου
"Απογείωση" για τον... αποτυχημένο - Τον "έκοψαν" Ολυμπιακός-ΑΕΚ - Ανατροπή με ξένο άσο στου Ρέντη

Έφυγε από την Ελλάδα με "κράξιμο" και τώρα κάνει νέα καριέρα. Ποιος είναι ο ξένος άσος, που παρότι ήρθε στη χώρα μας με τρομερές περγαμηνές δεν κατάφερε να βρει το συμβόλαιο που ζητούσε. Και οι δύο ομάδες ασχολήθηκαν μαζί του, ενώ φέτος υπάρχει άλλη μία αντίστοιχη περίπτωση στο Λιμάνι.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Μπορεί η σεζόν να ξεκίνησε στραβά για τον Ολυμπιακό, με τον πρόωρο αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League, όμως οι Ερυθρόλευκοι δεν σκοπεύουν να το βάλουν κάτω και θέλουν να διορθώσουν τα κακώς κείμενα, με στόχο την κατάκτηση του νταμπλ και μια καλή πορεία στο Europa League.

Η πρόκριση στο Europa League αποτέλεσε την άμεση αντίδραση των Πειραιωτών, ενώ οι μεταγραφές των Χένρι Ονιεκούρου και Ρόνι Λόπες δίνουν ποιότητα στις άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής και αποδεικνύουν ότι ο αποκλεισμός από το Champions League δεν έβαλε φρένο την ενίσχυση της ομάδας.

Οι προσθήκες των δύο ταλαντούχων εξτρέμ ήταν μείζονος σημασίας κινήσεις για τους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι ελπίζουν να βρουν επιτέλους εξτρέμ που κάνουν τη διαφορά, μετά την αποτυχημένη επιλογή να ποντάρουν στον Μπρούμα την περσινή σεζόν.

Κι όμως, ο Πορτογάλος αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα παίκτη που αποδεικνύει ότι στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει ποτέ κανείς να… βάζει το χέρι του στη φωτιά για τίποτα. Και αυτό γιατί μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που πέρυσι η Αϊντχόφεν δάνεισε στον Ολυμπιακό με την ελπίδα να τον πουλήσει στη συνέχεια και δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να τον πάρει αναγκαστικά πίσω. Εντούτοις ο Μπρούμα έχει εξελιχθεί από το πουθενά σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες της!

Ο 26χρονος έχει μπει με φόρα στη σεζόν, μετρώντας ήδη τρία γκολ και μία ασίστ σε οκτώ συμμετοχές. Και αν οι αριθμοί δεν εντυπωσιάζουν, σκεφτείτε ότι πέρυσι ολοκλήρωσε τη χρονιά στον Ολυμπιακό με 9 γκολ και 5 ασίστ (σε όλες τις διοργανώσεις) σε 34 αγώνες!

Τα 6.000.000 ευρώ του buy-out κρίθηκαν πολλά για τους Ερυθρόλευκους, που άφησαν τον Μπρούμα να επιστρέψει στην Αϊντχόφεν, με τους Ολλανδούς να κάνουν ακόμα μια προσπάθεια για να τον παραχωρήσουν αλλού. Μάλιστα, η περίπτωσή του έπαιξε δυνατά και για την ΑΕΚ. Εν τέλει, ο Πορτογάλος έμεινε… κατά λάθος στην PSV και δείχνει αναγεννημένος.

Πάντως, τέτοιες ιστορίες προκύπτουν συνεχώς στο ποδόσφαιρο και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού το γνωρίζουν αυτό πολύ καλά. Τρανό παράδειγμα η περίπτωση του Παπέ Σισέ, που δείχνει να έχει ανάλογη πορεία με τον Μπρούμα. Δανεικός πέρυσι από τον Ολυμπιακό στη Σεντ Ετιέν, επιστροφή στο Λιμάνι και διάθεση των δύο πλευρών να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Για να ακολουθήσει ένα πολύ δυναμικό ξεκίνημα στη σεζόν, που έχει καταστήσει τον Σενεγαλέζο ως έναν από τους πρωταγωνιστές του φετινού Ολυμπιακού, με την εποχή που φάνταζε «τελειωμένος» να φαντάζει πλέον μακρινή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός "έκοψε" τη μεταγραφή 4 εκατ. για Χασάν- "Ήττα" για Μέντες από τον μάνατζερ Πέλκα και Φορτούνη

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags