Facebook Pixel Μπαρτσελόνα: Απίστευτο! Αυτός είναι ο πρώτος σκόρερ της Μπαρτσελόνα αυτή τη στιγμή μετά τη φυγή Μέσι (ΦΩΤΟ)
| 2021-09-05 16:25:00

Απίστευτο! Αυτός είναι ο πρώτος σκόρερ της Μπαρτσελόνα αυτή τη στιγμή μετά τη φυγή Μέσι (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απίστευτο! Αυτός είναι ο πρώτος σκόρερ της Μπαρτσελόνα αυτή τη στιγμή μετά τη φυγή Μέσι (ΦΩΤΟ)

Οι Μπλαουγκράνα ζουν μια νέα πραγματικότητα μετά την αποχώρηση του Αργεντίνου σούπερ σταρ από την Βαρκελώνη και εντύπωση προκαλεί ο ποδοσφαιριστής που έχει τα περισσότερα τέρματα στην τωρινή ομάδα.

Μπαρτσελόνα - Ζεράρ Πικέ: Τελείως διαφορετικούς Μπλαουγκράνα πρόκειται να δούμε την φετινή σεζόν, μετά την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι, με πρώτη αλλαγή που έχουμε δει είναι το γεγονός ότι πλέον το "10" το φοράει στην πλάτη του ο Ανσού Φατί, όμως αυτό μπορεί να είναι το πιο... νορμάλ.

Αυτό που προκαλεί τεράστια εντύπωση είναι το γεγονός ότι ο πρώτος σκόρερ της τωρινής ομάδας είναι ο Καταλανός αμυντικός, που έχει σκοράρει 50 γκολ, κάτι που κανένας άλλος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στους Μπλαουγκράνα δεν έχει καταφέρει. Δεύτερος στην σχετική λίστα είναι ο Ουσμάν Ντεμπελέ, με 30, ενώ τρίτος είναι ο... κομμένος Κουτίνιο έχοντας βάλει 24.

Βέβαια ο Ζεράρ Πικέ δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να βρεθεί στην κορυφή της λίστας αν ο Αργεντίνος δεν έφευγε από την Μπαρτσελόνα, μιας και έχει σκοράρει 672 τέρματα και είναι ο κορυφαίος στην ιστορία του συλλόγου.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags