Facebook Pixel UEFA: Νέα κόντρα UEFA - FIFA για το Παγκόσμιο Κύπελλο - Τι θέλει η ευρωπαϊκή ομοσπονδία
| 2021-09-05 17:35:00

Νέα κόντρα UEFA - FIFA για το Παγκόσμιο Κύπελλο - Τι απαντάει η ευρωπαϊκή ομοσπονδία

Sportdog Team
Νέα κόντρα UEFA - FIFA για το Παγκόσμιο Κύπελλο - Τι απαντάει η ευρωπαϊκή ομοσπονδία

Ακόμα ένα σήριαλ μεταξύ των δύο μεγαλύτερων ομοσπονδιών ποδοσφαίρου του πλανήτη και θέμα της... διαμάχης το κάθε πότε θα πρέπει να γίνει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

UEFA: Δεν είναι η πρώτη φορά που η FIFA ρίχνει στο... τραπέζι την ιδέα για Παγκόσμιο Κύπελλο κάθε δύο χρόνια, όμως τα εμπόδια είναι πολλά και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεν θέλει ούτε καν να σκέφτεται ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

"Λαμβάνοντας υπόψη τον σημαντικό αντίκτυπο που μπορεί να έχει αυτή η μεταρρύθμιση σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική οργάνωση, υπάρχει μεγάλη έκπληξη ότι η FIFA φαίνεται να ξεκινά μια καμπάνια για να προωθήσει την πρότασή της, ενώ καμία τέτοια πρόταση δεν έχει υποβληθεί σε συνομοσπονδίες, εθνικές ενώσεις, πρωταθλήματα, συλλόγους, παίκτες, προπονητές, και σε όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα.

Ως ένα συγκεκριμένο παράδειγμα μεταξύ τόσων πολλών, είναι η επιτακτική ανάγκη να επισημανθούν οι ανησυχίες που μοιράζονται σε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο σχετικά με τον αντίκτυπο που θα έχει ένα διετές Παγκόσμιο Κύπελλο στο διεθνές ημερολόγιο αγώνων και, ιδιαίτερα σε αυτό το πλαίσιο, στο γυναικείο ποδόσφαιρο", αναφέρει για το θέμα ο πρόεδρος της UEFA, Αλαξάντερ Τσέφεριν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags