Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Μακέντα όπως Βαζέχα, ξεχωρίζει ο Χατζηγιοβάνης - Τίποτα ο Βιγιαφάνιες, αργός ο Μπουζούκης"
| 2021-09-05 18:29:00

"Μακέντα όπως Βαζέχα, ξεχωρίζει ο Χατζηγιοβάνης - Τίποτα ο Βιγιαφάνιες, αργός ο Μπουζούκης"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Μακέντα όπως Βαζέχα, ξεχωρίζει ο Χατζηγιοβάνης - Τίποτα ο Βιγιαφάνιες, αργός ο Μπουζούκης"

Ο Τάκης Οικονομόπουλος... δείχνει εμπιστοσύνη στον Μπρινιόλι! Ο παλαίμαχος άσος μιλάει στο Sportdog για τον φετινό Παναθηναϊκό. Ποιόν ξεχωρίζει από το ρόστερ και ποιος τον απογοήτευσε. Το μήνυμα στους νέους παίκτες να προπονούνται παραπάνω και η ιστορία με τους παλαιστές του Τριφυλλιού

Την άποψη, ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα τροφοδοτεί τον Φεντερίκο Μακέντα στην επίθεση, εξέφρασε ο Τάκης Οικονομόπουλος. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Τριφυλλιού μίλησε στο Sportdog για τη φετινή ομάδα που χτίζεται, σχολίασε τη μεταγραφή του τερματοφύλακα, Μπρινιόλι και αποκάλυψε ποιον παίκτη ξεχώρισε από την περσινή σεζόν αλλά και ποιος τον απογοήτευσε.

Η κουβέντα με το «πουλί» ξεκίνησε από την απόκτηση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι. «Οι Ιταλοί τερματοφύλακες είναι θετικοί στις επεμβάσεις τους. Τους εμπιστεύομαι. Θεωρώ, ότι θα πάει καλά στον Παναθηναϊκό», ήταν το αρχικό σχόλιο του παλιού ποδοσφαιριστή.

Ο βετεράνος άσος παρατηρεί κενά αλλά και έλλειψη συνοχής. «Θέλουμε δουλειά, αλλά και παίκτες. Χρειαζόμαστε πλάγιους ποδοσφαιριστές, στο κέντρο και έναν σέντερ φορ να βάζει γκολ και να συμπληρώνει τον Μακέντα», τονίζει.

Μακέντα όπως Βαζέχα

Για τον Ιταλό επιθετικό εξέφρασε την άποψη πως απαιτείται ένας παίκτης που να τον υποστηρίζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. «Αν έχει ένα καλό ποδοσφαιριστή να τον τροφοδοτεί, όπως έκαναν παλιά με τον Βαζέχα, θα πάει καλά. Είναι καλός εκτελεστής σε πρώτο χρόνο. Χρειάζεται όμως ένας παίκτης να τον... ταΐζει», ανέφερε.

Ο Τάκης Οικονομόπουλος απέδωσε αυτήν την έλλειψη στην επίθεση λόγω του προβλήματος στον άξονα με την απουσία του βασικού γραναζιού του Παναθηναϊκού. «Μας έλειψε πολύ ο Κουρμπέλης. Δεν έχουμε κόφτη. Αν δεν έχεις ανασταλτικό μέσο να σκουπίζει, να κόβει και να ράβει, πέφτει πολλή δουλειά στην άμυνα μετά», είπε και άσκησε αυστηρή κριτική στον Βιγιαφάνιες, ο οποίος πρόσφατα είχε μία άτυχη στιγμή σε προπόνηση της ομάδας

«Όταν γύρισε ο Αργεντινός δεν έδειξε και τίποτα. Περίμενα ότι θα έκανε τη διαφορά στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν την έκανε», τόνισε.

«Μου θυμίζει τον Γραμμό ο Χατζηγιοβάνης»

Ποιόν παίκτη ξεχωρίζει από το ρόστερ του Παναθηναϊκού; «Μόνο τον Χατζηγιοβάνη διακρίνω. Μου θυμίζει τον Χάρη Γραμμό. Ωστόσο, πρέπει να βελτιώσει τις σέντρες του», απαντά.

Ο Μπουζούκης τον απογοήτευσε. «Έδειξε ότι ήταν αργός. Όταν είσαι αργός μετά το κέντρο δεν τραβά. Θέλει ταχύτητα το σημερινό ποδόσφαιρο. Μερικοί παίκτες πρέπει να βάλουν και το μυαλό τους να δουλέψει λιγάκι. Και να αρχίσουν να κάνουν ατομικές προπονήσεις», αναφέρει ο Τάκης Οικονομόπουλος και εξιστορεί:

Προπόνηση με τους παλαιστές

«Εγώ μετά την προπόνηση καθόμουν και έκανα διπλή προπόνηση για δύο ώρες ακόμα. Προπονιόμουν μαζί με τους παλαιστές. Πήγαινα με τον Καμάρα αρχικά και μετά με τον Καψή. Έτσι βελτιωθήκαμε στη δύναμη. Μας περίμεναν πως και πως τα παιδιά της Ελεύθερης Πάλης κάτω από τη Λεωφόρο. Με φώναζε ο Βλασόπουλος μόλις τελείωνε η προπόνηση στο γήπεδο να κατέβω στην παλαίστρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χουνέρι" Γιοβάνοβιτς σε δύο κορυφαία ονόματα - Πάει… κόντρα σε Αλαφούζο - Έρχεται τώρα μεταγραφή

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags