Facebook Pixel Ποδόσφαιρο: Θρήνος σε τοπ ομάδα - Πέθανε 17χρονος ποδοσφαιριστής της από καρκίνο (ΦΩΤΟ)
| 2021-09-05 19:10:00

Θρήνος σε τοπ ομάδα - Πέθανε 17χρονος ποδοσφαιριστής της από καρκίνο (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Θρήνος σε τοπ ομάδα - Πέθανε 17χρονος ποδοσφαιριστής της από καρκίνο (ΦΩΤΟ)

Σοκ τόσο στον σύλλογο όσο και σε ολόκληρη την χώρα έχει προκαλέσει η είδηση για τον θάνατο του παίκτη υποδομής της μόλις στα 17 του χρόνια νικημένος από τον καρκίνο.

Γιουβέντους: Βαρύ πένθος για τους Μπιανκονέρι, αλλά και ολόκληρο το ποδόσφαιρο στην Ιταλία, μετά την είδηση για τον θάνατο του 17χρονου Μπράιαν Ντόντιεν, παίκτη των τμημάτων υποδομής, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο και μετά από μάχη πέντε χρόνων, από την στιγμή που διαγνώστηκε με όγκο.

Μάλιστα το 2019 ανάρρωσε και μπόρεσε να επιστρέψει στα γήπεδα, κάνοντας ντεμπούτο με την ομάδα της Κ15 της Μεγάλης Κυρίας στον αγώνα με την Μπολόνια, όμως το Σάββατο (4/9) ο επίλογος ήταν τραγικός.

"Η Γιουβέντους θρηνεί με πόνο, μαζί με την οικογένεια του Μπράιαν Ντοντιέν", έγραψαν στον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter οι Μπιανκονέρι, ενώ ο άνθρωπος που έγραψε μήνυμα πανηγυρίζοντας γκολ του για εκείνον, Πολ Πογκμπά έκανε και αυτός σχετική ανάρτηση.

"Είμαι μαζί σου, Μπράιαν". Μετά την άσχημη είδηση, ο Γάλλος διεθνής με ανάρτησή του αποχαιρέτησε τον μικρό Μράιαν: "Η πιο θλιβερή είδηση. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι με όλους τους κολλητούς σου. Το να χάσεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο δεν είναι ποτέ εύκολο, αλλά δεν θα σε ξεχάσω ποτέ.

Πολέμησες τόσο σκληρά, ήσουν δυνατός, παράδειγμα για όλους. Αντίο, μικρέ μου φίλε. RIP Bryan, θα μου λείψεις", έγραψε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags