Facebook Pixel Βραζιλία - Αργεντινή: "Πόλεμος" στο Βραζιλία - Αργεντινή πριν τη σέντρα - Αντιμέτωποι με φυλακή παίκτες της Αλμπισελέστε
| 2021-09-05 20:20:00

"Πόλεμος" στο Βραζιλία - Αργεντινή πριν τη σέντρα - Αντιμέτωποι με φυλακή παίκτες της Αλμπισελέστε

Sportdog Team
"Πόλεμος" στο Βραζιλία - Αργεντινή πριν τη σέντρα - Αντιμέτωποι με φυλακή παίκτες της Αλμπισελέστε

Χάος λίγες ώρες πριν το super clasico της Λατινικής Αμερικής για την όγδοη αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και αιτία τους παίκτες που αγωνίζονται στην Αγγλία από πλευράς Αλμπισελέστε.

Βραζιλία - Αργεντινή: Χάος στην Λατινική Αμερική πριν το super clasico, που αν και το παιχνίδι είναι βαθμολογικά αδιάφορο με τις δύο ομάδες να έχουν ήδη προκριθεί στο Κατάρ, εξελίσσεται ένα απίστευτο διπλωματικό επεισόδιο με αίτια τους περιορισμούς που ισχύουν στην χώρα του Καφέ λόγω κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα τα πρωτόκολλα αναφέρουν ότι όσοι εισέρχονται από την Μ. Βρετανία πρέπει να τεθούν σε καραντίνα 14 ημερών, με αποτέλεσμα οι Καριόκας να μην έχουν στην αποστολή τους Τιάγκο Σίλβα, Ρομπέρτο Φιρμίνο, Φαμπίνιο, Άλισον, Έντερσον, Γκαμπριέλ Ζεσούς, Φρεντ, Ραφίνια και Ριτσάρλισον.

Από την άλλη οι Αργεντίνοι έχουν κανονικά στην ομάδα τους Εμιλιάνο Μαρτίνεθ, Εμιλιάνο Μπουέντια (Άστον Βίλα) και Κριστιάν Ρομέρο και Τζιοβάνι Λο Σέλσο (Τότεναμ) και μάλιστα βρίσκονται ήδη στην χώρα και σε ξενοδοχείο του Σάο Πάολο. Ο λόγος; Η αποστολή ήρθε από τη... Βενεζουέλα, που επικράτησαν με 3-1, με τα ταξιδιωτικά έγγραφα να αναφέρουν χώρα εισόδου το γειτονικό κράτος.

Οι τέσσερις Αργεντίνοι βέβαια, ήταν μέχρι τις 29 Αυγούστου στην Αγγλία, κάτι που σήμαινε ότι θα έπρεπε να μπουν σε καραντίνα 15 ημερών, με τους Βραζιλιάνους να καταλαβαίνουν τι συνέβη το βράδυ του Σαββάτου (4/9) όταν οι ποδοσφαιριστές ήταν στο ξενοδοχείο και τις Αρχές να τους... επισκέπτονται για να ελέγξουν τα ταξιδιωτικά χαρτιά.

Πλέον οι τέσσερις έχουν νομικά μπλεξίματα ενώ αντιμετωπίζουν μέχρι και ποινή φυλάκισης δύο ετών, με το πρόστιμο να είναι το πιθανότερο που θα τους επιβληθεί, και Βραζιλία και Αργεντινή να είναι σε επικοινωνία ώστε να λυθεί το πρόβλημα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags