Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Καυτό" ρεπορτάζ - "Δεν είναι φυσιολογικά πράγματα" - Τι γίνεται με Καμαρά-Βατσλίκ
| 2021-09-06 13:15:00

"Καυτό" ρεπορτάζ στον Ολυμπιακό - "Δεν είναι φυσιολογικά πράγματα" - Τι γίνεται με Καμαρά-Βατσλίκ

Sportdog Team
"Καυτό" ρεπορτάζ στον Ολυμπιακό - "Δεν είναι φυσιολογικά πράγματα" - Τι γίνεται με Καμαρά-Βατσλίκ

Ρεπόρτερ των Πειραιωτών αναφέρθηκε στην εικόνα του Ολυμπιακού μέχρι στιγμής, στο πρόβλημα με τους Καμαρά στην Γουινέα, αλλά και στον τραυματισμό του Βατσλίκ.

Ολυμπιακός: Στα περιστατικά που σημάδεψαν το φετινό καλοκαίρι και την προετοιμασία του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ της ομάδας μίλησε για την εικόνα της ομάδας στο τελευταίο φιλικό με τον Άρη: «Δεν γίνεται αυτό που βλέπει να μην το βλέπει ο προπονητής. Ο προπονητής, βέβαια, έχει εικόνα για όσα δεν βλέπουμε εμείς καθημερινά».

Σε ό,τι αφορά την περιπέτεια των διεθνών παικτών από τη Γουϊνέα, είπε: «Επικοινωνία υπάρχει, είναι καλά και περιμένουμε να δούμε πότε θα γυρίσουν. Δεν υπάρχει καμία εκτίμηση για την επιστροφή τους. Ξέρουν ότι όλοι είναι καλά. Είναι μακριά από το Προεδρικό Μέγαρο. Περιμένουν εντός της ημέρας να μάθουν περισσότερα, για το πότε θα επιστρέψουν. Από όσο ξέρω το Μαρόκο ναύλωσε τσάρτερ και για αυτό αναχώρησε γρήγορα η εθνική από τη χώρα».

Επίσης, αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Βατσλίκ: «Σήμερα θα ξέρουμε για Βατσλίκ, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα της Τσεχίας με το Βέλγιο μετά από πάτημα του Λουκάκου. Στην πρώτη φάση του ματς. Έγινε αλλαγή. Σήμερα θα μάθουν περισσότερα από τους γιατρούς της Τσεχίας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags