Facebook Pixel Κριστιάνο Ρονάλντο: "Χρύσωσε" τον Ρονάλντο η Μάντσεστερ - Απίστευτα χαμένη η Γιουβέντους που τραβάει τα... μαλλιά της
| 2021-09-06 19:30:00

"Χρύσωσε" τον Ρονάλντο η Μάντσεστερ - Απίστευτα χαμένη η Γιουβέντους που τραβάει τα... μαλλιά της

Sportdog Team
"Χρύσωσε" τον Ρονάλντο η Μάντσεστερ - Απίστευτα χαμένη η Γιουβέντους που τραβάει τα... μαλλιά της

Οι Κόκκινοι Διάβολοι τελικά φαίνεται ότι έπιασαν... κότσους τους Μπιανκονέρι καθώς την Δευτέρα (6/9) έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες του deal των δύο πλευρών ώστε να επιστρέψει στο Μάντσεστερ ο CR7.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο Πορτογάλος αποχαιρέτησε τη Γιουβέντους και μετά από 12 χρόνια αποφάσισε να επιστρέψει στο Μάντσεστερ για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ, με τους Άγγλους να... χρυσώνουν τον CR7 μιας και θα του δίνουν πάνω από 30 εκατομμύρια τον χρόνο.

Η μεγάλη χαμένη της υπόθεσης ήταν η Γιουβέντους, μιας και ήρθε σε συμφωνία για την πώληση του σούπερ σταρ έναντι 15+8 εκατομμύρια, όμως αυτά δοθούν σε τρία χρόνια, δηλαδή οι θα πληρώσουν σε πέντε δόσεις, ενώ από το μπόνους των 8 εκατομμυρίων σίγουρα είναι τα πέντε, ενώ τα υπόλοιπα τρία είναι δύσκολα να επιτευχθούν.

Με αυτόν τον τρόπο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε και... έκλεψε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον έκανε να ντυθεί ξανά στα κόκκινα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags