Facebook Pixel Sportdog.gr | Στο νοσοκομείο εδώ και έξι μέρες με άγνωστο πρόβλημα υγείας ο Πελέ
| 2021-09-06 19:16:00

Στο νοσοκομείο εδώ και έξι μέρες με άγνωστο πρόβλημα υγείας ο Πελέ

Sportdog Team
Στο νοσοκομείο εδώ και έξι μέρες με άγνωστο πρόβλημα υγείας ο Πελέ

Τί συμβαίνει με τον θρυλικό παλαίμαχο ποδοσφαιριστή; Ο λόγος που παραμένει κλινήρης σε νοσοκομείο εδώ και έξι μέρες και η δήλωση του εμπορικού συμβούλου του.

Στο νοσοκομείο από την περασμένη Τρίτη (31/8) έχει διακομιστεί ο Πελέ, όπως αναφέρει η «Globoesporte», δίχως να έχουν γίνει ακόμη γνωστά τα ακριβή αίτια της νοσηλείας του.

Ο 80χρονος θρύλος του ποδοσφαίρου εισήλθε σε νοσοκομείο του Σάο Πάουλο για εξετάσεις ρουτίνα, ωστόσο οι γιατροί εισηγήθηκαν την παραμονή του σε αυτό.

Σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο «Reuters», το οποίο επικαλείται τον εμπορικό σύμβουλό του, Τζο Φράγκα, ο Πελέ δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό και το παρατεταμένο διάστημα της νοσηλείας του οφείλεται στο πλήθος των εξετάσεων που πρόκειται να υποβληθεί, οι οποίες «δεν γίνονται όλες σε μία ημέρα».

Η είδηση της νοσηλείας του Πελέ έρχεται λίγες μέρες μετά από μία φήμη που κυκλοφόρησε πρόσφατα, σύμφωνα με την οποία ο Βραζιλιάνος είχε λιποθυμήσει στο σπίτι του, κάτι που ο ίδιος διέψευσε με χιούμορ μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram. «Παιδιά, δεν λιποθύμησα και η υγεία μου είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Πήγα για τις προγραμματισμένες εξετάσεις μου, τις οποίες δεν μπορούσα να κάνω μέχρι πρότινος λόγω της πανδημίας. Πείτε τους ότι δεν θα... παίξω την επόμενη Κυριακή!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags