Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τρίβει τα χέρια του ο Ιβάν - Τον πήρε από Άρη και πρόλαβε τον Ολυμπιακό - Βγάζει... μάτια
| 2021-09-06 00:05:00

Τρίβει τα χέρια του ο Ιβάν - Τον πήρε από Άρη και πρόλαβε τον Ολυμπιακό - Βγάζει... μάτια

Sportdog Team
Τρίβει τα χέρια του ο Ιβάν - Τον πήρε από Άρη και πρόλαβε τον Ολυμπιακό - Βγάζει... μάτια

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε και έκανε δικό έναν ποδοσφαιριστή μέσα από τα χέρια των Κίτρινων, προλαβαίνοντας στο... νήμα τους Ερυθρόλευκους και η μέχρι σήμερα πορεία του νεαρού δείχνει ότι ο Δικέφαλος του Βορρά πολύ σωστή κίνηση.

ΠΑΟΚ: Ενα από τα νέα παιδιά που συστήθηκαν στο φιλικό του ΠΑΟΚ με την Βέροια ήταν ο Αγγελος Ζίλος. Ο 17χρονος αμυντικός (γεννημένος το 2004), με ύψος 1.87μ, έπαιξε για ένα ημίχρονο και τα πήγε πολύ καλά. Η αλήθεια είναι ότι ο νεαρός που είχε αποκτηθεί το 2013 από τις ακαδημίες του Αρη, εκπλήσσει συνεχώς ευχάριστα. 

Ο ΠΑΟΚ του είχε κάνει επαγγελματικό συμβόλαιο μέσα στον Αύγουστο, έχοντας ήδη πάρει πολύ καλό δείγμα γραφής από την παρουσία του στην Κ15 και την Κ17 (αναδείχθηκε και με τις δύο ομάδες πρωταθλητής) και προλαβαίνοντας τον Ολυμπιακό που είχε δείξει ενδιαφέρον και προσπαθούσε να τον προσεγγίσει. 

Εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι Παναγιώτου και Κουλιεράκης δουλεύουν με τον ΠΑΟΚ Β΄, ο Ζίλος πήρε την ευκαιρία να κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα στο διάστημα που διανύουμε λόγω της απουσίας των διεθνών. Πιστώθηκε και ένα πολύ καλό παιχνίδι στην πρεμιέρα της Κ19 στην Τρίπολη και κάπως έτσι του δόθηκε η ευκαιρία στην Βέροια που δεν άφησε να πάει χαμένη.

Πηγή: Metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags