Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έβγαλε είδηση ο Νικολακόπουλος - Αυτός αποχωρεί από τον Ολυμπιακό - "Αστειότητες για Ρόουζ"
| 2021-09-07 13:39:00

Έβγαλε είδηση ο Νικολακόπουλος - Αυτός αποχωρεί από τον Ολυμπιακό - "Αστειότητες για Ρόουζ"

Sportdog Team
Έβγαλε είδηση ο Νικολακόπουλος - Αυτός αποχωρεί από τον Ολυμπιακό - "Αστειότητες για Ρόουζ"

Ο γνωστός δημοσιογράφος έβγαλε την είδηση της μεταγραφής ξένου άσου, που αποχωρεί από τους Ερυθρόλευκους, ενώ μετέφερε τα δεδομένα για τους δύο Καμαρά και τον Κανέ, οι οποίοι βρίσκονται ακόμα αποκλεισμένοι στην Γουινέα.

Ολυμπιακός: Στην τουρκική Κόνιασπορ θα συνεχίσει ο Αχμέντ Χασάν, όπως επιβεβαίωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας ανέφερε: «Να επιβεβαιώσουμε ότι ο Χασάν οδεύει ολοταχώς προς Τουρκία. Υπάρχει συμφωνία μεταξύ Ολυμπιακού και Κόνιασπορ για έναν χρόνο. Μόλις τελειώσει τις υποχρεώσεις του με την Αίγυπτο, θα περάσει εξετάσεις και θα υπογράψει για έναν χρόνο. Χωρίς οψιόν αγοράς είναι η συμφωνία των δύο ομάδων».

Για τους Καμαρά και τον Κανέ, τόνισε: «Να πούμε κατ’ αρχάς κάποια ευχάριστα σε ό,τι αφορά τους Καμαρά, καθότι πληροφορίες μας αναφέρουν πως θα πετάξουν ή πετούν αυτή τη στιγμή από την Γουινέα για την Ευρώπη ο Μαντί Καμαρά, ο Αγκιμπού, ο Κεϊτά της Λίβερπουλ και πέντε παίκτες που ανήκουν σε γαλλικές ομάδες. Με ειδική πτήση, μετά από μεγάλη προσπάθεια από Ολυμπιακό, Λίβερπουλ και κάποιων γαλλικών ομάδων, βρέθηκε λύση. Φαντάζομαι ότι ήρθαν σε επαφή με τις πρεσβείες και την εθνική Γουινέας. Το θέμα είναι ότι επιστρέφουν οι Καμαρά στον Ολυμπιακό».

Από εκεί και πέρα, μίλησε για τον τραυματισμό του Τόμας Βατσλίκ και τόνισε πως «εγώ που ρώτησα κάποιον μου είπε ότι είναι: “αστειότητες όλα αυτά”» για το θέμα που προέκυψε με τον Ρόουζ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags