Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Βόμβα OPEN: "Οσμή σκανδάλου - Παρέμβαση UEFA για Ολυμπιακό και Αρη - Τριγωνική σχέση" (Vid)
| 2021-09-07 15:09:00

Βόμβα OPEN: "Οσμή σκανδάλου - Παρέμβαση UEFA για Ολυμπιακό και Αρη - Τριγωνική σχέση" (Vid)

Sportdog Team
Βόμβα OPEN: "Οσμή σκανδάλου - Παρέμβαση UEFA για Ολυμπιακό και Αρη - Τριγωνική σχέση" (Vid)

Το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη περνάει στην αντεπίθεση και το ελληνικό πρωτάθλημα μόλις... ξεκίνησε. Τι αναφέρει το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο μεσημβρινό δελτίο για την υπόθεσης της μεταγραφής του Λίντσεϊ Ρόουζ.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Μεγάλος ντόρος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες γύρω από την υπόθεση του Λίντσεϊ Ρόουζ, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα του SDNA, ο παίκτης πωλήθηκε από τη Λέγκια στον Ολυμπιακό, χωρίς νωρίτερα όμως να έχει γίνει γνωστή η μετακίνησή του από τους Θεσσαλονικείς στους Πειραιώτες.

Ο Κώστας Καραπαπαπάς με τοποθέτησή του στο instagram τόνισε πως θα πρέπει άλλη φορά εκτός από την ΕΠΟ, να ενημερώνεται και ο... Σαββίδης για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού, ενώ σχετικά με το εάν πρέπει να «παρέμβει» η κυβέρνηση, σημείωσε πως δεν προλαβαίνει, καθώς προέχει η υπόθεση πολυιοδκτησίας... τύπου Καλπαζίδη.

Πριν από λίγο όμως υπήρξε νέο... επεισόδιο στην υπόθεση, καθώς το ρεπορτάζ του OPEN, ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη, δείχνει πως και στον ΠΑΟΚ πλέον είναι αποφασισμένοι να "ανεβάσουν τους τόνους" για το θέμα.

"Οσμή σκανδάλου στη μεταγραφή του, πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη, Λίντσει Ρόοουζ στην Λέγκια Βαρσοβίας. Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα SDNA.GR στα έγγραφα που κατατέθηκαν στην πολωνική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, ως τελευταία ομάδα του 29χρόνου παίκτη αναφέρεται ο Ολυμπιακός, δηλαδή η Λέγκια απέκτησε τον Ρόουζ από τον σύλλογο του Πειραιά και όχι από τον Αρη. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία αντίδραση από τις εμπλεκόμενες ομάδες για την υπόθεση που αναμένεται να απασχολήσει τις εγχώριες και τις διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές", αναφέρει χαρακτηριστικά το OPEN.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags