Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερές ατάκες από άσο του ΠΑΟΚ - "Δεν ζούμε με το παρελθόν του Λουτσέσκου..."
| 2021-09-07 17:40:00

Φοβερές ατάκες από άσο του ΠΑΟΚ - "Δεν ζούμε με το παρελθόν του Λουτσέσκου..."

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες από άσο του ΠΑΟΚ - "Δεν ζούμε με το παρελθόν του Λουτσέσκου..."

Ποιο... παρελθόν; Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς ξεκαθάρισε πως το σημαντικό για τον Δικέφαλο είναι να εστιάσει στο μέλλον και να στοχεύσει στην κατάκτηση του πρωτθαλήματος και του Κυπέλλου, κάτι που κατάφερε στην προηγούμενη θητεία του Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΠΑΟΚ: Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς "ξέκοψε" κάθε κουβέντα αναφορικά με τις παλαιότερες επιτυχίες του Ραζβάν Λουτσέσκου με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι στόχος του Δικεφάλου είναι να κατακτήσει νέους τίτλους.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σέρβος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ στην κάμερα της ΕΡΤ3:

Για την πρόκριση στους ομίλους και την έναρξη του πρωταθλήματος: «Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ο πρώτος στόχος ήταν να περάσουμε στους ομίλους και τα καταφέραμε. Έχουμε μπροστά μας πρωτάθλημα και Κύπελλο, με στόχο να κατακτήσουμε και τους δυο τίτλους».

Για την επιστροφή του Ράζβαν Λουτσέσκου: «Κανένας δεν πρέπει να ζει στο παρελθόν. Ο κ. Λουτσέσκου έχει πετύχει σπουδαία πράγματα εδώ στον ΠΑΟΚ αλλά εμείς πρέπει να ζούμε στο τώρα και να δουλέψουμε σκληρά. Να κατακτήσουμε ό,τι μπορούμε φέτος και να κάνουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Το πιο σημαντικό είναι το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννενα, όλα τα άλλα έπονται».

Για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα: «Είναι σημαντικό ότι θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, είναι η δύναμη μας. Χαιρόμαστε που θα είναι στις κερκίδες και ελπίζω να τελειώσουν όλα αυτά με την πανδημία για να είναι ακόμα περισσότερο γεμάτο το γήπεδο. Εμείς παίζουμε για τον κόσμο και αυτό είναι γνωστό. Εύχομαι να τους δώσουμε λόγους να χαίρονται μέσα στην σεζόν».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags