Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σοβαρές εξελίξεις για Μαντί και Αγκιμπου Καμαρά - Τα νεότερα με την επιστροφή τους από Γουινέα (ΦΩΤΟ)
| 2021-09-07 22:49:00

Σοβαρές εξελίξεις για Μαντί και Αγκιμπου Καμαρά - Τα νεότερα με την επιστροφή τους από Γουινέα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Σοβαρές εξελίξεις για Μαντί και Αγκιμπου Καμαρά - Τα νεότερα με την επιστροφή τους από Γουινέα (ΦΩΤΟ)

Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού είναι εγκλωβισμένοι στην πατρίδα τους λόγω του στρατιωτικού πραξικοπήματος που έχει σημειωθεί στη χώρα, όμως φαίνεται ότι το βράδυ της Τρίτης (7/9) υπήρξε μια πολύ σοβαρή εξέλιξη με την επιστροφή τους στην Ελλάδα.

Ολυμπιακός: Ευχάριστα νέα προκύπτουν για τους διεθνείς της Γουινέας, που ήταν εγκλωβισμένοι στην πατρίδα τους λόγω του στρατιωτικού πραξικοπήματος που έγινε στην χώρα, μιας και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως στο αεροπλάνο της επιστροφής είναι ήδη παίκτες, όπως ο Ναμπί Κεϊτά της Λίβερπουλ και ο Αμαντού Ντιαβαρά της Ρόμα, που όπως μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα είναι καλά στην υγεία τους.

Το πλάνο είναι να υπάρξει μεταφορά τους στο αεροδρόμιο του Παρισιού και από εκεί να μεταβούν στις πόλεις των ομάδων που αγωνίζονται. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενημέρωση για τους παίκτες της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, αλλά και τον Μαμαντού Κανέ, που είναι δανεικός στη Νέφτσι, όσο και τον παίκτη του ΠΑΣ Αχμάντ Μέντες Μορέιρα, αν βρίσκονται στο γκρουπ που έχουν ήδη επιβιβαστεί στο αεροπλάνο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags