Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη για τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο! Γιατί έφυγε από Γιουβέντους
| 2021-09-09 02:31:00

Αποκάλυψη για τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο! Γιατί έφυγε από Γιουβέντους

Sportdog Team
Αποκάλυψη για τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο! Γιατί έφυγε από Γιουβέντους

Συνέντευξη σχετικά με την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Γιουβέντους έδωσε ο Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ.

Σε αυτή ο πρώην αθλητής του UFC αποκάλυψε ότι διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, ενώ όπως δήλωσε γνώριζε για την μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πολύ πριν αυτή γίνει.

«Δεν θέλω να αποκαλύψω προσωπικά μηνύματα … Ο Ρονάλντο είπε ότι βαριόταν στην Ιταλία και ήθελε να επιστρέψει στην Αγγλία. Ούτε εγώ είμαι οπαδός του ιταλικού ποδοσφαίρου. Δεν πρόκειται να αλλάξω την Premier League. Οποιαδήποτε ομάδα εκεί να προσφέρει θέαμα» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση στο metro.uk ο ίδιος.

Στην συνέχεια των λεγομένων του, ο Νουρμαγκομέντοφ κλήθηκε να τοποθετηθεί στο δίλλημα ανάμεσα σε Ρονάλντο –Μέσι, με τον ίδιο να παίρνει το μέρος του CR7, με τον οποίο και είναι καλός φίλος.

«Ο Κριστιάνο βρίσκεται στην κορυφή εδώ και 17 χρόνια. Το 2004 ήταν στον τελικό του EURO και τώρα είναι 2021 και σκοράρει ακόμα. Ποτέ δεν υπήρξε τέτοιο φαινόμενο στο ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι ο Μέσι ήταν στην κορυφή του για περίπου 12 χρόνια και ο Κριστιάνο 17. Κατά τη γνώμη μου, ο Ρονάλντο είναι πολύ πιο ψύχραιμος, νομίζω. Ο Μέσι είναι ένας από τους καλύτερους στην ιστορία. Αλλά αν στο παιχνίδι είναι ίσοι, τότε στο χάρισμα ο Κριστιάνο είναι πιο δυνατός» ανέφερε χαρακτηριστικά στην τοποθέτηση του.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags