Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αποκάλυψη "βόμβα" - Ο ΠΑΟΚ πήγε να κάνει το "μπαμ" του καλοκαιριού - Ήθελε παίκτη αξίας 10 μυρίων
| 2021-09-08 20:56:00

Αποκάλυψη "βόμβα" - Ο ΠΑΟΚ πήγε να κάνει το "μπαμ" του καλοκαιριού - Ήθελε παίκτη αξίας 10 μυρίων

Sportdog Team
Αποκάλυψη "βόμβα" - Ο ΠΑΟΚ πήγε να κάνει το "μπαμ" του καλοκαιριού - Ήθελε παίκτη αξίας 10 μυρίων

Σε μια κίνηση που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα ήθελε να προχωρήσει ο Δικέφαλος του Βορρά σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή σε συνέντευξη που έδωσε.
 

Μουνίρ Ελ Χανταντί - ΠΑΟΚ: Ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής δεν είναι άγνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό, μιας και αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, ενώ από τον Ιανουάριο του 2019 είναι παίκτης της Σεβίλλης, που φέτος αποφάσισε να τον πουλήσει κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Έτσι όταν δεν βρέθηκε ομάδα που να καλύπτει τα θέλω των Σεβιγιάνων, πάρθηκε η απόφαση να δοθεί δανεικός και σύμφωνα με όσα αναφέρει ο μάνατζερ του παίκτη, Φραντσέσκ Βαλντιβιέσο, ο Δικέφαλος του Βορρά πήγε να κάνει το... κόλπο γκρόσο λίγο πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

"Είχε πολλές προσφορές από αρκετές ομάδες. Στην Ολλανδία, τόσο η Αϊντχόφεν όσο και η Φέγενορντ τον τσέκαραν μέχρι το τελευταίο λεπτό. Επίσης, ο Άγιαξ έδειξε ενδιαφέρον και ήταν μια καλή επιλογή, αλλά δεν προχώρησε...

Στην Αγγλία, η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ ενδιαφέρθηκαν έντονα την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Από την Ιταλία, η Τζένοα, η Τορίνο και η Νάπολι ασχολήθηκαν με την περίπτωσή του και ιδιαίτερα η Τζένοα που πίεσε μέχρι την τελευταία στιγμή, ζητώντας μια απάντηση.

Στη Γαλλία, ρώτησαν Νις και Ναντ. Προτάσεις υπήρξαν και από την τουρκική Φενέρμπαχτσε, αλλά πάνω απ’ όλα από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, που επέμεινε πάρα πολύ, μέχρι και δύο ώρες πριν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές.

Ο Μουνίρ δεν ήθελε να φύγει από τη Σεβίλλη ή από την La Liga, όμως οι προτάσεις που είχε από την Ισπανία, δεν του άρεσαν", είπε στην ιστοσελίδα sevilla.abc.es για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μουνίρ Ελ Χανταντί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags