Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Απάντησε σε Καραπαπά ο ΠΑΟΚ - "Πόλεμος" αναρτήσεων στα social media (ΦΩΤΟ)
| 2021-09-08 17:13:00

Απάντησε σε Καραπαπά ο ΠΑΟΚ - "Πόλεμος" αναρτήσεων στα social media (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απάντησε σε Καραπαπά ο ΠΑΟΚ - "Πόλεμος" αναρτήσεων στα social media (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζουν να ανεβαίνουν οι τόνοι μέσω διαδικτύου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Άρη με αφορμή την μεταγραφή του Ρόουζ στην Λέγκια, με τον Κυριάκο Κυριάκου να απαντάει στον αντιπρόεδρο των Ερυθρολεύκων.

ΠΑΟΚ: Ο Δικέφαλος του Βορρά, δια στόματος Κυριάκου Κυριάκου, απάντησε μετά από μέρες... αφωνίας για το θέμα της μεταγραφής του Λίντσεϊ Ρόουζ στην Λέγκια, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην υπόθεση Σιαμπάνη τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: 

"... πληρώσαμε τα παράβολά μας, πήγαμε στο CAS, στην αθλητική βία, στην ποινική δικαιοσύνη και όπου χρειαζόταν και βγήκαμε κρυστάλλινοι.

Γιατί μας ένοιαζε. Γιατί δεν κουραστήκαμε να τα βάζουμε με όλους και να κερδίζουμε. Γιατί θέλουμε τον κόσμο μας περήφανο. 

Το «μούχτι», είναι για τους μουλωχτούς...".

Η απάντηση του Ολυμπιακού βέβαια δεν άργησε, μιας και ο Κώστας Καραπαπάς, με ανάρτησή του στο facebook, θέλοντας να εξηγήσει στον κόσμο των Ερυθρόλευκων να μην συγχέουν την υπόθεση του τερματοφύλακα των Κίτρινων με την τωρινή υπόθεση.

"Υγ.: εγώ σας προτείνω μαζί μου να είστε προσεκτικοί. Θα σας αποκαλύψω κάτι. 2/10. Δύο στα δέκα είναι το σύστημα μου. Δυο λέω, δέκα ξέρω. Προσέξτε λοιπόν ορισμένοι να μην ανοίγεστε…".

Το τελευταίο κομμάτι βέβαια δεν έμεινε αναπάντητο από τον Δικέφαλο του Βορρά: 

"Σύστημα 2 στα 10. Σαν τις μεταγραφές από φιλικό σωματείο. 10 κάνετε, 2 ανακοινώνετε..", αναφέρει το μέλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags