Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: "Χουνέρι"... Λέτο σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ - Νεύρα για τον... αλαζόνα - Μόνο έτσι έρχεται ο Τζιοβίνκο!
| 2021-09-08 21:22:00

"Χουνέρι" Λέτο σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ - Νεύρα για τον... αλαζόνα - Μόνο έτσι έρχεται ο Τζιοβίνκο!

Οι Μιχείες
"Χουνέρι" Λέτο σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ - Νεύρα για τον... αλαζόνα - Μόνο έτσι έρχεται ο Τζιοβίνκο!

"Καυτό" παρασκήνιο για τον Ιταλό σούπερ σταρ που κυνηγά ο Δικέφαλος του Βορρά, αλλά και τον μεταγραφικό στόχο της Ένωσης, που έχει προκαλέσει... αντιδράσεις στους Κιτρινόμαυρους.

Πόσες προτασεις και απο που έχει ο Τζιοβίνκο; Ποιά είναι η μοναδική (χλωμή) περίπτωση να ανοίξει ξανά για τον ΠΑΟΚ η υποθεσή του Ιταλού μέχρι τις 17 Σεπτέμβρη; Γιατί  αποκαλούν "arrogant" τον Μοχαμαντί στην ΑΕΚ; Δεν θα πιστεύεται ποιά ομάδα θέλει πακέτο ως free τον Ιρανό αριστερό μπακ αλλά και τον Τζιοβίνκο!!

ΤΖΙΟΒΙΝΚΟ: Τέσσερις επίσημες προσφορές έχει στα χέρια του ο Ιταλός ποδοσφαιρικός σταρ που... κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος. Απο τον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου, την Καταριανή Αλ Καράφα των Στραματσιόνι-Λέτο, απο την Εστεγκάλ της Περσίας και απο την βραζιλιάνικη Ιντερνασιονάλ. Καμία - ακόμη - όμως απο το MLS, όπως θα ήθελε και περιμένει ακόμη. Για τον "δικέφαλο"  πάντως η υποθεσή του μπορεί να ξανανοίξει ΜΟΝΟ αν... επιστρέψει ο ίδιος. Δηλαδή, όσο περνάνε οι ημέρες και πλησιάζει η καταληκτική 17 Σεπτεμβρίου, απο τον ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να κάνουν κίνηση πάλι για τον Τζιοβίνκο. Μόνο αν και εφόσον - χλωμό πλέον το κόβω - σηκώσει ο ίδιος το τηλέφωνο και...καλέσει τον Λουτσέσκου! Τόσο απλά...

ΜΟΧΑΜΑΝΤΙ: Χωρίς ομάδα παραμένει και ο Ιρανός αριστερός μπακ,, που τον Ιούλιο - όταν ακόμη "δενόταν" με την Γάνδη- ζητούσε ακατέβατα συμβόλαιο 700.000 ευρώ ετησίως απο την ΑΕΚ. Πρόσφατα έπαιξε ξανά στο "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ ως free αλλά δεν... συγκίνησε ιδιαίτερα. Και τρίτος Ιρανός πολύ δύσκολα υα ερχόταν όχι μόνο στην ΑΕΚ αλλά και σε οποιαδήποτε μεγάλη ελληνική ομάδα. Μετά ο Μοχαμαντί συνεχίζει και βγάζει μια... arrogant (μτφ. αλαζονική) συμπεριφορά προς την Ένωση κι αυτό δεν αρέσει. Το εντυπωσιακό όμως, είναι αλλού: σύμφωνα με την περσική πιάτσα ο Μοχαμαντί , αυτή την στιγμή , έχει 45% πιθανότητες να γυρίσει στην πατρίδα του και να υπογράψει για την Εστεγκάλ! Ναί, την ομάδα που έχει κάνει μια μεγάλη προσφορά και στον Τζιοβίνκο. Φανταστείτε στο τέλος η Εστεγκάλ να... κοκκορεύεται πως πήρε στην Περσία το "δεκάρι-σταρ" που ήταν ο καημός του Λουτσέσκου για τον ΠΑΟΚ και τον αρχικά βασικά στόχο της ΑΕΚ για την κάλυψη της θέσης του αριστερού μπακ. Πλάκα θα έχει. Τι,όχι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάνδαλο με άσο της Σούπερ Λιγκ - Αποδείξεις για χρηματισμό - Σε ομάδα έκπληξη ο Παπαδόπουλος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags