Facebook Pixel Superleague 2023: Ποιοι πέφτουν, Ποιοι μπαίνουν;
| 2021-09-09 16:44:00

Οριστικό: Τόσοι πέφτουν φέτος από τη Superleague - Πόσοι ανεβαίνουν, τι θα γίνει με τα μπαράζ

Sportdog Team
Οριστικό: Τόσοι πέφτουν φέτος από τη Superleague - Πόσοι ανεβαίνουν, τι θα γίνει με τα μπαράζ

Η διοργανώτρια αρχή κατέληξε στο πόσοι θα πέσουν στο τέλος του φετινού πρωταθλήματος της Superleague και εκκρεμεί μόνο ο τρόπος καθορισμού των ομάδων που θα ανέβουν.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ προχώρησε στην έγκριση της προκήρυξης για το νέο πρωτάθλημα της Superleague, μετά μετά την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ.

«Ύστερα από σχετική απόφαση και εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, εγκρίθηκε η προκήρυξη του Πρωταθλήματος SL1», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Αυτό σημαίνει πως στο νέο πρωτάθλημα θα ισχύσουν όσα και στο περσινό. Συνεπώς, μόνο η τελευταία ομάδα της βαθμολογίας θα υποβιβαστεί απευθείας στη Superleague 2, ενώ ο προτελευταίος θα δώσει αγώνες μπαράζ με τον 2ο στη βαθμολογία της Superleague 2.

Το πώς θα προκύψει ο 1ος και ο 2ος της Super League 2 (καθώς το πρωτάθλημα αυτό θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους) είναι κάτι που θα αποφασίσει η διοργανώτρια αρχή. Πιθανότατα θα υπάρξουν αγώνες πλέι οφ με τους πρώτους του κάθε ομίλου

Η ΕΠΟ, τέλος, ανακοίνωσε ότι κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Διοργανώσεων, εγκρίθηκε η παράταση στην έναρξη του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, η οποία επαναπροσδιορίστηκε για τις 3 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags