Facebook Pixel Κωνσταντίνος Ζέρβας: "Βόμβες" από Ζέρβα για την ποινή Άρη - "Κουραστήκαμε στη Θεσσαλονίκη να..." (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-09-09 20:17:00

"Βόμβες" από Ζέρβα για την ποινή Άρη - "Κουραστήκαμε στη Θεσσαλονίκη να..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Βόμβες" από Ζέρβα για την ποινή Άρη - "Κουραστήκαμε στη Θεσσαλονίκη να..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης μίλησε ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης όπου αναφέρθηκε στην ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών από τους Κίτρινους στην εκκίνηση της νέας Super League λόγω της υπόθεσης Λάσκωφ.

Κωνσταντίνος Ζέρβας: Στην κάμερα της ΕΡΤ3 μίλησε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης για την υπόθεση Λάσκοφ και την αφαίρεση έξι βαθμών από τον Άρη στο νέο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα ανέφερε πως επιθυμεί να υπάρχει ηρεμία στις ομάδες της πόλης.

"Οι αγώνες κερδίζονται μέσα στο γήπεδο. Στην αρχή ενός πρωταθλήματος όλοι ξεκινούν από την ίδια αφετηρία και αυτό πρέπει να ισχύσει και τώρα. Έχουμε κουραστεί στην πόλη μας να έχουμε διαρκή προβλήματα, όπως με τον Ηρακλή, τον ΠΑΟΚ, το ban του Άρη, τώρα ξανά με την υπόθεση του Άρη. Επιτέλους να ηρεμήσουμε και οι ομάδες να ασχολούνται με το αθλητικό κομμάτι και όχι με το νομικό και τους δικαστές και να υπάρχει ηρεμία στην πόλη", είπε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags