Facebook Pixel Θοδωρής Ζαγοράκης: Δεν προκάλεσε έκπληξη η παραίτηση Ζαγοράκη - "Περίμενα να φύγει νωρίτερα - Αποχώρησε γιατί..."
| 2021-09-09 23:05:00

Δεν προκάλεσε έκπληξη η παραίτηση Ζαγοράκη - "Περίμενα να φύγει νωρίτερα - Αποχώρησε γιατί..."

Sportdog Team
Δεν προκάλεσε έκπληξη η παραίτηση Ζαγοράκη - "Περίμενα να φύγει νωρίτερα - Αποχώρησε γιατί..."

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκη μίλησε άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφέροντας τον λόγο που ο ο Θοδωρής Ζαγοράκης αποτέλεσε παρελθόν από την προεδρία της ελληνικής Ομοσπονδίας.

Θοδωρής Ζαγοράκης: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή "Στη Σέντρα" μίλησε ο Βασίλης Χατζηαποστόλου, όπου αναφέρθηκε στην παραίτηση του Θοδωρή Ζαγοράκη από πρόεδρος της ΕΠΟ, λέγοντας πως περίμενε να γίνει νωρίτερα.

"Του είπα και παραμονές Χριστουγέννων να μην αναλάβει, αλλά δεν με άκουσε. Όχι ότι δεν μπορεί ως πρόσωπο, αλλά θα έβρισκε συνεχώς εμπόδια και δεν θα άντεχε την τοξικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εγώ περίμενα νωρίτερα να αποχωρήσει από την προεδρία της ΕΠΟ ο Ζαγοράκης. Λόγω του χαρακτήρα του δεν θα μπορούσε να επιβιώσει σ΄ ένα τέτοιο περιβάλλον. Επειδή δεν ήθελε να συγκρουστεί με την κυβέρνηση, υπέβαλε την παραίτησή του", είπε για την απόφαση που πήρε ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags