Facebook Pixel ΑΕΚ: "Τρελάθηκε" με Γκαρσία ο Μιλόγεβιτς - Εξέλιξη που αλλάζει τα πάντα στην ΑΕΚ
| 2021-09-09 22:37:00

"Τρελάθηκε" με Γκαρσία ο Μιλόγεβιτς - Εξέλιξη που αλλάζει τα πάντα στην ΑΕΚ

Sportdog Team
"Τρελάθηκε" με Γκαρσία ο Μιλόγεβιτς - Εξέλιξη που αλλάζει τα πάντα στην ΑΕΚ

Νέα δεδομένα υπάρχουν στην υπόθεση του ποδοσφαιριστή της Ένωσης από το Τρινιντάντ και Τομπάκο, που σίγουρα βάζουν τον Σέρβο τεχνικό της ομάδας σε νέους... πονοκεφάλους.

ΑΕΚ: Όπως ήταν το πλάνο ο Λιβάι Γκαρσία την Πέμπτη (9/9) έλαβε κανονικά μέρος στην προπόνηση της Ένωσης, μετά από πολύ καιρό, κάτι που έκανε το ιατρικό δελτίο των Κιτρινόμαυρων κενό ενόψει της πρεμιέρας της Super League με αντίπαλο τον Ιωνικό την Κυριακή (12/9).

Ο ποδοσφαιριστής από το Τρινιντάντ έχει υποβληθεί σε καθαρισμό του γονάτου του, στις 18 Αυγούστου, με τον χρόνο επιστροφής του στην δράση να ήταν περίπου στις 3-4 εβδομάδες, ενώ πραγματικά χρειάστηκε 22 ημέρες ώστε να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας του. 

Βασικός λόγος που η ΑΕΚ προχώρησε στην επέμβαση ήταν το γεγονός την καθυστέρησης έναρξης του πρωταθλήματος, μιας και ένα συντηρητικό πρόγραμμα είχε το ρίσκο νέου προβλήματος, ενώ ο Λιβάι Γκαρσία δύσκολα θα μπει στα πλάνα με τους Νιακιώτες, αλλά σίγουρα θα υπολογίζεται για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ εκτός έδρας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags