Facebook Pixel Super League: Αυτοί θα "σκοτωθούν" για τον φετινό τίτλο - "Κακή η ΑΕΚ... - Είμαστε οι χειρότεροι στην Ευρώπη..."
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-10 00:05:00

Αυτοί θα "σκοτωθούν" για τον φετινό τίτλο - "Κακή η ΑΕΚ... - Είμαστε οι χειρότεροι στην Ευρώπη..."

Sportdog Team
Αυτοί θα "σκοτωθούν" για τον φετινό τίτλο - "Κακή η ΑΕΚ... - Είμαστε οι χειρότεροι στην Ευρώπη..."

Δηλώσεις που θα... συζητηθούν έκανε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης ο παλαίμαχος παίκτης του Δικεφάλου του Βορρά, Παναγιώτης Κερμανίδης, τόσο για τη νέα Super League, όσο και τις πρόσφατες εμφανίσεις της Εθνικής ομάδας.

Παναγιώτης Κερμανίδης: Για όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο αναφέρθηκε ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ, μιλώντας στο Metropolis 95.5, ενώ παράλληλα έδωσε μεγάλο βάρος στα παιδιά που πήγαν στην Κ15 του Δικεφάλου του Βορρά από τους Μπέμπηδες.

"Δεν έχω μετρήσει πόσα παιδιά έχουν πάει στον ΠΑΟΚ από τους Μπέμπηδες. Η πλειοψηφία τους έγιναν επαγγελματίας και κάποιοι έπαιξαν και στην πρώτη ομάδα, όπως ο Τσιγγάρας. Χαίρομαι γι' αυτό και γιατί φοράνε το σήμα του ΠΑΟΚ και γιατί εξελίσσονται. Ο Παυλίδης είναι ειδική περίπτωση. Μπορούσε να πάει και στον ΠΑΟΚ, αλλά πρώτος στόχος των γονιών του ήταν να πάει στο εξωτερικό. Δικαιώνεται, όπως και πολλά άλλα ελληνόπουλα. Υπάρχουν στην επίθεση εξαιρετικά ταλέντα, όπως ο Δουβίκας και ο Τζόλης, που έφυγαν στο εξωτερικό ενώ θα μπορούσαν να δημιουργήσουν στον ΠΑΟΚ μία φανταστική τριπλέτα."

Για το ότι ο Δουβίκας δεν έκλεισε στον ΠΑΟΚ σημείωσε: "Πρέπει να έχεις σωστό τάιμινγκ όταν θα πας να πλησιάσεις έναν παίκτη για να τον πάρεις. Όταν έχει φτάσει ο παίκτης να έχει πολλές προτάσεις από το εξωτερικό τότε είναι αργά".

Για την δήλωση του Φαντ Σιπ ότι δεν έχει μεγάλη γκάμα παικτών: "Έχει γκάμα παικτών, αρκεί να πάει να τους δει ο κόουτς. Τότε θα κάνει σούπερ εθνική ομάδα. Έχει μέλλον με αυτά τα παιδιά. Είναι άπειρα, για να πούμε την αλήθεια. Θέλουν τον χρόνο τους. Νομίζω ότι μελλοντικά αν παίζουν στις ομάδες τους θα κάνουμε πολύ καλό σύνολο. Ολη η ιστορία είναι στο πως θα διαχειριστούν αυτά τα παιδιά. Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν νομίζω ότι θα τους κάνει καλύτερους, στο εξωτερικό ποντάρουμε. Υπάρχουν πολλά παιδιά που αγωνίζονται έξω". 

Για το φετινό πρωτάθλημα σχολίασε: "Είμαστε οι τελευταίοι στην Ευρώπη που θα ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα μας. Είναι μεγάλο μειονέκτημα. Δείχνει ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο νοσεί πάρα πολύ. Αν δεν πάρουν μέτρα νομίζω ότι πάμε από το κακό στο χειρότερο. Το γνωρίζουμε ότι η μεγάλη κόντρα θα είναι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού. Η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια είναι κακή. Μακάρι να υπάρχουν πέντε, έξι ομάδες για την κορυφή, αλλά εγώ δεν το πιστεύω. Ο ΠΑΟΚ με τον προπονητή και την εμπειρία των παικτών του έχει μεγάλη πιθανότητα για τον τίτλο", είπε ο Παναγιώτης Κερμανίδης.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags