Facebook Pixel Πέδρο Μαρτίνς: Έλυσε την σιωπή του ο Μαρτίνς για Σεμέδο - Θα τον υπολογίσει ξανά; - "Να βοηθήσει τον εαυτό του..."
| 2021-09-10 17:37:00

Έλυσε την σιωπή του ο Μαρτίνς για Σεμέδο - Αποκάλυψη για το μέλλον του - "Να βοηθήσει τον εαυτό του..."

Sportdog Team
Έλυσε την σιωπή του ο Μαρτίνς για Σεμέδο - Αποκάλυψη για το μέλλον του - "Να βοηθήσει τον εαυτό του..."

Ο Πορτογάλος τεχνικός των Ερυθρολεύκων μίλησε για πρώτη φορά τόσο για το μέλλον του έμπειρου αμυντικού της ομάδας, αλλά παράλληλα και για την υπόθεση με τον νόμο που είχε πρόσφατο ο ποδοσφαιριστής.

Πέδρο Μαρτίνς: Εκτός προπονήσεων είναι ακόμα ο Ρούμπεν Σεμέδο, παρά το γεγονός ότι αφέθηκε ελεύθερος, καταβάλλοντας εγγύηση 10.000 ευρώ, μετά την καταγγελία της 17χρονης για ομαδικό βιασμό. 

Η συγκεκριμένη απόφαση έχει ληφθεί, άλλωστε και πριν τα νομικά προβλήματα του Πορτογάλου και συγκεκριμένα μετά τον αγώνα με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, κάτι που τον άφησε και εκτός ευρωπαϊκής λίστας των Πειραιωτών.

Για το μέλλον του ποδοσφαιριστή των πρωταθλητών μίλησε για πρώτη φορά ο Πορτογάλος προπονητής της ομάδας, σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Nova.

"O Σεμέδο θα γυρίσει στις προπονήσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται. Τον περιμένουμε πολύ σύντομα. Φυσικά τον περιμένουμε και θα τον βοηθήσουμε να ενσωματωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται. Πρέπει να προσπαθήσει και να βοηθήσει τον εαυτό του και σαν επαγγελματίας να ενσωματωθεί στην ομάδα και να υπερασπιστεί την εικόνα του Ολυμπιακού. Σαν παίκτης είναι εξαιρετικός και πολύ χρήσιμος για εμάς μέσα στα αποδυτήρια. Περιμένουμε να επιστρέψει, ποτέ δεν αμφιβάλλαμε για την αθωότητα του. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και περιμένουμε να ακούσουμε τις αποφάσεις και τις απαντήσεις για το θέμα του", είπε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags