Facebook Pixel FIFA: Βρήκε σύμμαχο η UEFA κατά της FIFA - Ακόμα μια Ομοσπονδία κατά της πρότασης για Μουντιάλ κάθε δύο χρόνια
| 2021-09-10 21:06:00

Βρήκε σύμμαχο η UEFA κατά της FIFA - Ακόμα μια Ομοσπονδία κατά της πρότασης για Μουντιάλ κάθε δύο χρόνια

Sportdog Team
Βρήκε σύμμαχο η UEFA κατά της FIFA - Ακόμα μια Ομοσπονδία κατά της πρότασης για Μουντιάλ κάθε δύο χρόνια

Πόλεμος έχει ξεσπάσει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο μετά την σκέψη της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας να γίνεται Μουντιάλ κάθε δύο χρόνια, με την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία να βρίσκει από το... πουθενά έναν πολύ ισχυρό σύμμαχο.

CONMEBOL: Αρνητική στην σκέψη για διεξαγωγή Παγκοσμίου Κυπέλλου κάθε δύο χρόνια εμφανίστηκε η Ομοσπονδία ποδοσφαίρου Λατινικής Αμερικής, κάτι που την βάζει στο πλευρό της UEFA και απέναντι από την FIFA και τον Τζιάνι Ινφαντίνο.

"Ένα Παγκόσμιο Κύπελλο κάθε δύο χρόνια θα μπορούσε να αλλοιώσει την πιο σημαντική ποδοσφαιρική διοργάνωση στον πλανήτη, μειώνοντας την ποιότητά του και υπονομεύοντας τον αποκλειστικό του χαρακτήρα. Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ένα γεγονός που προσελκύει την προσοχή και τις προσδοκίες δισεκατομμυρίων ανθρώπων γιατί αντιπροσωπεύει το αποκορύφωμα ενός μαραθωνίου που διαρκεί ολόκληρη την τετραετία και έχει τη δική του δυναμική", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της CONMEBOL.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags