Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ανακοίνωση για τις θύρες 13-14 λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος!
| 2021-09-11 12:14:00

Έσκασε ανακοίνωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός - Κλειστές οι θύρες 13-14 σήμερα - Τι συμβαίνει

Sportdog Team
Έσκασε ανακοίνωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός - Κλειστές οι θύρες 13-14 σήμερα - Τι συμβαίνει

Οι Πράσινοι ενημέρωσαν τους φιλάθλους ότι θα παραμείνουν κλειστές οι θύρες 13-14 για λόγους περιφρούρησης της τάξης και δημόσιας ασφάλειας και τόνισαν ότι οι φίλοι του Τριφυλλιού που έχουν αγοράσει εισιτήριο στις συγκεκριμένες θύρες θα ενημερωθούν εντός των επόμενων ημερών για τον τρόπο που θα πάρουν τα χρήματα τους πίσω.

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωση για τις θύρες 13-14 λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος!

Οι Πράσινοι ενημέρωσαν τους φιλάθλους ότι θα παραμείνουν κλειστές οι θύρες 13-14 για λόγους περιφρούρησης της τάξης και δημόσιας ασφάλειας και τόνισαν ότι οι φίλοι του Τριφυλλιού που έχουν αγοράσει εισιτήριο στις συγκεκριμένες θύρες θα ενημερωθούν εντός των επόμενων ημερών για τον τρόπο που θα πάρουν τα χρήματα τους πίσω.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους ότι στο σημερινό αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης (20:30) οι θύρες 13 και 14 θα παραμείνουν κλειστές για λόγους περιφρούρησης της τάξης και δημόσιας ασφάλειας. Όσοι φίλαθλοι έχουν αγοράσει εισιτήριο στις συγκεκριμένες θύρες, θα ενημερωθούν εντός των επόμενων ημερών για τον τρόπο επιστροφής του αντιτίμου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags