Facebook Pixel Superleague: Ξεκάθαρα φαβορί "βλέπουν" οι... ειδικοί στην πρεμιέρα - Πού θα γίνει η πρώτη γκέλα;
| 2021-09-11 17:20:00

Ξεκάθαρα φαβορί "βλέπουν" οι... ειδικοί στην πρεμιέρα της Superleague - Πού θα γίνει η πρώτη γκέλα;

Του Ηλία Λιβάνιου
Ξεκάθαρα φαβορί "βλέπουν" οι... ειδικοί στην πρεμιέρα της Superleague - Πού θα γίνει η πρώτη γκέλα;

Οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν ετοιμάσει τις αποδόσεις της πρεμιέρας για το ελληνικό πρωτάθλημα και βάσει αυτών, υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί. Τι θα κάνουν ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Άρης;

Η αγαπημένη μας Superleague επιστρέφει και όπως είναι λογικό υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον και γύρω από τις στοιχηματικές αποδόσεις των πρώτων αναμετρήσεων. Θα ξεκινήσουν με το δεξί οι Big 5; Ποιο είναι το πιο αμφίρροπο ζευγάρι της αγωνιστικής;

Aναλυτικά οι αποδόσεις της πρεμιέρας:

Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης

Αρκετά σημαντική η πρεμιέρα και για τις δύο ομάδες. Αλλαγή προπονητή για τον Παναιτωλικό που πλέον θα έχει τον Γιάννη Αναστασίου και έδειξε καλή εικόνα στα φιλικά, την ώρα που ο Αστέρας έχει ολοκληρώσει από νωρίς τον μεταγραφικό του σχεδιασμό και έχει τον πρώτο λόγο για να ξεκινήσει με το δεξί στην πρεμιέρα. 

Όσον αφορά το σετ είναι αρκετά ισορροπημένο, μιας και ο άσος δίνει 2.95, ενώ η ισοπαλία 3.05 και το διπλό βρίσκεται στο 2.60!

Παναθηναϊκός - Απόλλων Σμύρνης

Δύσκολη πρεμιέρα και για τις δύο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός θα έχει τον κόσμο μετά από αρκετό καιρό και έχει ενισχυθεί έστω και καθυστερημένα. Δεν υπάρχει περιθώριο για γκέλα, μιας και η γκρίνια θα είναι τεράστια, την ώρα που ο Απόλλων είναι πιο χαλαρός και θα έχει στην διάθεση του από την αρχή τον Μπρούνο Άλβες. Όσον αφορά τις αποδόσεις, όπως είναι λογικό ο άσος είναι αρκετά χαμηλά και δίνεται στο 1.50, την ώρα που το Χ βρίσκεται στο 4.00 και το διπλό στο 8.10!

Βόλος - Λαμία

Ο Βόλος γνωρίζει εξαρχής ότι θα είναι δύσκολο να κάνει μια τόσο καλή πορεία όσο η περσινή που είχε αγγίξει για ένα διάστημα ακόμη και τα πλέι οφ, ωστόσο θέλει να εξασφαλίσει από νωρίς τη σωτηρία και τέτοια ματς θα πρέπει να τα καθαρίσει. Από την άλλη η Λαμία είναι από τα φαβορί για να υποβιβαστεί και σημαίνει ότι κάθε ματς θα είναι και ένας πρόωρος τελικός και ας πέφτει μόλις μια ομάδα φέτος. Στο 2.10 ο άσος για την ομάδα του Βόλου, στο 3.15 το Χ, ενώ το διπλό βρίσκεται στο 3.85.

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 

Επιστροφή του Λουτσέσκου στην χώρα μας, επιστροφή και του ΠΑΟΚ σε υψηλές πτήσεις: Θα φανεί! Πάντως εάν θέλει να έχει πιθανότητες για να στεφθεί πρωταθλητές γκέλες σε ματς σαν και αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν γίνεται να υπάρξουν. Αυτό φαίνεται και από το σετ των αποδόσεων με τον άσο να βρίσκεται στο φτωχό 1.25, το Χ στο 5.40 και το διπλό στο 14.50. Για την ιστορία τα δύο τελευταία ματς των ομάδων στην Τούμπα είχαν έρθει 2-1. Ο ΠΑΣ στα φιλικά δεν έπεισε, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι πιο έτοιμος έχοντας και δύο προκρίσεις στο European Conference League.

ΑΕΚ - Ιωνικός 

Η ΑΕΚ θα είναι η ομάδα που υποδέχεται τον Ιωνικό στην επιστροφή του στην Σούπερ Λιγκ, από την οποία έλειψε για περισσότερο από 10 χρόνια. Η Ένωση έκανε μεταγραφικό ντεμαράζ το τελευταίο 10ημερο του Αυγούστου παίρνοντας παίκτες από το πάνω ράφι όπως ο Άμραμπατ και ο Ζούμπερ, παρά την απώλεια πρόκρισης σε ομίλους στην Ευρώπη, κάτι που σημαίνει και αρκετά χαμένα έσοδα. Ο Ιωνικός φρόντισε να δώσει το βάρος σε μεταγραφές που ταυτίστηκαν με... εμπειρία όπως ο Ρομάο και ο Τσιγκρίνσκι. Ο άσος είναι στο 1.22, το Χ στο 5.80 και το διπλό στο 17.25. Είναι και το πιο υψηλό σημείο της αγωνιστικής η νίκη του Ιωνικού.

Ολυμπιακός - Ατρόμητος

Ο πρωταθλητής Ελλάδος θέλει να ξεκινήσει με νίκη το πρωτάθλημα για να υπερασπιστεί τα σκήπτρα του για τρίτη σερί χρονιά και είναι πανέτοιμος αφού έχει δώσει και 6 ματς στην Ευρώπη μέχρι στιγμής, παίρνοντας την πρόκριση στους ομίλους τους Europa League. Από την άλλη ο Ατρόμητος θα λέγαμε ότι είναι ο πρωταθλητής των μεταγραφών και ας μην κατάφερε να σταυρώσει νίκη στα φιλικά, χάνοντας μεταξύ άλλων και 6-1 από την Έλτσε. Ο άσος είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτόν της ΑΕΚ (1.22), ενώ το Χ και το διπλό δίνονται στο 6.10 και στο 16.25 της αγωνιστικής.

Άρης - ΟΦΗ

Το τελευταίο ματς της αγωνιστικής θα λέγαμε ότι είναι και το πιο ενδιαφέρον, μιας και Άρης και ΟΦΗ έχουν αρκετές φιλοδοξίες για φέτος και ας ξεκινάνε οι πρώτοι με -6. Κάτι που δεν τους δίνει περιθώρια για γκέλες. Αυτό φαίνεται και από τις αποδόσεις, με τον άσο να δίνεται στο 1.49, το διπλό στο 8.10 (!) και την ισοπαλία στο 3.90!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags