Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Οι πρώτες δηλώσεις Βιτάλ μετά τα όργια με Απόλλωνα!
| 2021-09-12 13:43:00

Αυτός θα τρελάνει κόσμο! Πρώτες δηλώσεις Βιτάλ μετά όργια με Απόλλωνα - Σε ποια θέση θέλει να παίζει

Sportdog Team
Αυτός θα τρελάνει κόσμο! Πρώτες δηλώσεις Βιτάλ μετά όργια με Απόλλωνα - Σε ποια θέση θέλει να παίζει

Ο Βραζιλιάνος άσος μίλησε για την πρώτη του εμφάνιση με τους Πράσινους, το πόσο γρήγορα προσαρμόστηκε, τι θέση που του αρέσει να παίζει στο γήπεδο, ενώ αναφέρθηκε και στους οπαδούς!

Παναθηναϊκός: Οι πρώτες δηλώσεις Βιτάλ μετά τα όργια με Απόλλωνα!

Αναλυτικά όσα είπε:

Πως ήταν το πρώτο σου παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα;

 «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που αγωνίστηκα, ελπίζω να δείξω ακόμη περισσότερα και να πάμε καλά. Είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοσή μας και πιστεύουμε ότι μας βοήθησε αρκετά και ο κόσμος με τη στήριξή του. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε κι άλλο αγώνα με τον αγώνα και να πάμε τον Παναθηναϊκό πρώτο, όπως ήταν παλαιότερα γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα. Αυτό αξίζει στον κόσμο του».

Φάνηκε ότι προσαρμόστηκες πολύ γρήγορα. Τι σε βοήθησε σε αυτό;

 « Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι από τη Βραζιλία αλλά έχω μάθει κάποια πράγματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και σιγά σιγά θα  αρχίσω να δίνω όλο και περισσότερα».

Ήταν ένα ονειρεμένο ντεμπούτο για σένα;

«Σίγουρα ήταν ένας σημαντικός αγώνας για μένα. Ήθελα να παίξω καλά. Βέβαια το πιο σημαντικό είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Ελπίζω στη συνέχεια να μπορέσω να δώσω ακόμη περισσότερα στην ομάδα».

Ποιες είναι οι διαφορές του ελληνικού πρωταθλήματος με το βραζιλιάνικο;

 «Είναι λίγο διαφορετικό το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα σε σχέση με τη Βραζιλία. Υπάρχει μια διαφορά στην ταχύτητα, αλλά κάθε μέρα μαθαίνω και πιστεύω ότι μπορώ να δώσω κι άλλα πράγματα».

Ποια είναι η θέση που σου αρέσει να αγωνίζεσαι καλύτερα;

 «Σήμερα (11/9) αγωνίστηκα ως αριστερός εξτρέμ αλλά δεν έχω πρόβλημα, όπου και αν μου πει ο προπονητής να παίξω. Μπορώ να αγωνιστώ και ως δεκάρι, αλλά θα παίξω όπου μου πει ο προπονητής για να βοηθήσω την ομάδα».

Ποιο μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο της ομάδας;

 «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που αγωνίστηκα σήμερα, βλέπω ότι ο κόσμος αγαπά την ομάδα. Εγώ θα ήθελα ο κόσμος να έρχεται στο γήπεδο γιατί αποτελεί τεράστια βοήθεια για εμάς και τους ευχαριστούμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags