Facebook Pixel ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: "Φτιαγμένος" για πρωτάθλημα ο Μελισσανίδης - Φέρνει κι άλλον παικταρά - "Σφήνα" από Παναθηναϊκό
| 2021-09-13 10:00:00

"Φτιαγμένος" για πρωτάθλημα ο Μελισσανίδης - Φέρνει κι άλλον παικταρά - "Σφήνα" από Παναθηναϊκό

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Φτιαγμένος" για πρωτάθλημα ο Μελισσανίδης - Φέρνει κι άλλον παικταρά - "Σφήνα" από Παναθηναϊκό

Μετά την πρεμιέρα στην Ένωση... φουλάρουν για το τελευταίο "μπαμ". Ποιος παίκτης παραμένει πολύ ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα, τι ψάχνουν ενόψει Γενάρη και ποιος παίκτης που απασχολεί τους Κιτρινόμαυρους, δέχθηκε κρούση και από το Τριφύλλι. Οι Πράσινοι θα ήθελαν επίσης μία ποιοτική ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση.

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Η ΑΕΚ ενισχύθηκε σημαντικά στο καλοκαιρινό μεταγραφικό «παζάρι», γεμίζοντας το ρόστερ με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, όπως οι Τσούμπερ, Άμραμπατ, Αραούχο, Βράνιες και Τζαβέλλας και όπως φάνηκε από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, έχουν ήδη… ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Ωστόσο, η Ένωση επένδυσε και σε νεαρούς Έλληνες παίκτες με ορίζοντα το μέλλον. Ο Ρότα ήρθε από το ολλανδικό πρωτάθλημα, ενώ οι Μήτογλου και Παρράς αποκτήθηκαν αφού ξεχώρισαν στη Superleague. Αξίζει να σημειωθεί πως οι προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές ενδέχεται να μην αποτελέσουν τις μοναδικές προσθήκες του Δικεφάλου από Ελλάδα τη φετινή σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Κιτρινόμαυροι έχουν ανοιχτές τις… κεραίες τους στο ελληνικό πρωτάθλημα ενόψει του Ιανουαρίου και προτίθενται να «σκανάρουν» την αγορά στον πρώτο γύρο της Superleague. Ποδοσφαιριστές που θα ξεχωρίσουν από το εγχώριο πρωτάθλημα θα τεθούν αυτομάτως στα «ραντάρ» των ανθρώπων της Ένωσης και δεν αποκλείεται να γίνουν οι ανάλογες μεταγραφικές κινήσεις τον Ιανουάριο του 2022.

«Παίζει» ακόμα του Μοχαμαντί - Εμπλοκή Παναθηναϊκού;

Αρκετή συζήτηση μεταξύ των φιλάθλων της ΑΕΚ έχει γίνει για το γεγονός ότι δεν αποκτήθηκε «κλασικός» αριστερός μπακ και η ομάδα θα πορευθεί με τον Χατζισαφί, που τα τελευταία χρόνια έχει λίγες συμμετοχές σε αυτή τη θέση, μαζί με τους νεαρούς Μιτάι και Παρρά.

Ο Μιλάντ Μοχαμαντί αποτέλεσε μια από τις κύριες περιπτώσεις που ακούστηκαν για τον Δικέφαλο, ακόμα και μετά την απόκτηση του Χατζισαφί. Πρόκειται άλλωστε για μια ιδιαιτέρως θελκτική περίπτωση παίκτη, όντας ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από τη Γάνδη. Η ποιότητά του είναι δεδομένη, αφού πρόκειται για τον βασικό αριστερό οπισθοφύλακα της Εθνικής Ιράν.

Η υπόθεση του Μοχαμαντί, ωστόσο, είναι πολύ δύσκολη, καθώς ακόμα και μετά την αποδέσμευσή του, δεν δείχνει διατεθειμένος να ρίξει το κασέ του, γεγονός που έχει αποθαρρύνει αρκετούς ενδιαφερόμενους. Εν πάσει περιπτώσει, όσο δεν βρίσκει ομάδα και η ΑEΚ δεν αποκτά άλλον παίκτη για τη θέση του, το όνομά του 27χρονου εξακολουθεί να κυκλοφορεί στα «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ.

Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι ότι τις τελευταίες ημέρες η περίπτωση του Ιρανού άσου έπεσε στο τραπέζι και για τον Παναθηναϊκό!

Οι Πράσινοι μπορεί να έχουν τους Χουάνκαρ και Χατζηθεοδωρίδη, δεν σταματούν όμως να κοιτάζουν στην αγορά για κάποιον αξιόλογο αριστερό μπακ. Άλλωστε, η προσπάθειά τους να αποκτήσουν τον Φράνκο Φεράρι του Βόλου φανερώνει ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έλεγε «όχι» σε μια προσθήκη στα αριστερά της άμυνας.

Εντούτοις, τα προβλήματα που αναφέρθηκαν παραπάνω για την AEK αναφορικά με τον Μοχαμαντί, ισχύουν σε απόλυτο βαθμό για τον Παναθηναϊκό. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε το αν θα καταλήξει τελικά στην Ελλάδα ο ποδοσφαιριστής, αφού είναι δεδομένο ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στη Superleague.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πολυτέλεια ο Τσούμπερ - Η ΑΕΚ πάνω από ΠΑΟΚ, στα ίσια με Ολυμπιακό - Σε... ριπλέι Τζαβέλλας-Βράνιες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags