Facebook Pixel Superleague: Διαφωνία Βαρούχα-Σπάθα για το πέναλτι Βαλμπουενά που ζήτησε ο Ολυμπιακός (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-09-13 12:04:00

Διαφωνία Βαρούχα-Σπάθα για το πέναλτι Βαλμπουενά που ζήτησε ο Ολυμπιακός (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Διαφωνία Βαρούχα-Σπάθα για το πέναλτι Βαλμπουενά που ζήτησε ο Ολυμπιακός (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι δύο διαιτητές σχολίασαν τις φάσεις της 1ης αγωνιστικής της Superleague και διαφώνησαν σε ορισμένες, όπως σε αυτή με την ανατροπή του Ματιέ Βαλμπουενά, που ζητάει πέναλτι ο Ολυμπιακός.

Superleague: "Στο 3’ ο Βαλμπουενά μόλις καταλαβαίνει ότι τον ακουμπά ο Παπαδόπουλος πέφτει. Αυτό το στιγμιαίο ακούμπημα δεν είναι παράβαση. Αλλιώς θα είχαμε δέκα πέναλτι σε κάθε παιχνίδι. Στο πέναλτι που ζητά για χέρι ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει επίσης παράβαση, γιατί είναι κολλημένο και προσπαθεί να γυρίσει το σώμα του", είπε χαρακτηριστικά στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Παναγιώρης Βαρούχας για το ματς του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο.

Για το ίδιο ματς ο Ηλίας Σπάθας, είπε στο Mega: "Βλέπουμε ξεκάθαρα ότι ο αμυνόμενος παίκτης του Ατρομήτου πιάνει από τον ώμο τον παίκτη του Ολυμπιακού, τον ανατρέπει. Βλέπουμε ξεκάθαρα ότι βρίσκεται μέσα στην περιοχή. Θα έπρεπε να δώσει πέναλτι και κίτρινη κάρτα. Εδώ σίγουρα υπάρχει συνεργασία του VAR με τον διαιτητή και συμφωνεί για να μην τον οδηγήσει να δει το βίντεο".

Όσο για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού ο κ. Βαρούχας τόνισε: "Στο 10’ ο Σιδηρόπουλος έδωσε κίτρινη στον Κάστρο. Στο 14’ έγινε ένα μαρκάρισμα του Κάστρο στον Βιτάλ, αλλά δεν δόθηκε το φάουλ που έγινε έξω από την περιοχή. Δεν ήταν όμως κίτρινη κάρτα, γιατί ο Βιτάλ γυρνούσε προς τα έξω. Στο 37’ ο Φατιόν, που είναι επιρρεπής στις κάρτες, πήρε μια κίτρινη και στη συνέχεια πήρε τη δεύτερη. Σωστά τον απέβαλε ο Σιδηρόπουλος. Το γκολ του Βιτάλ ακυρώθηκε σωστά γιατί ο Καρλίτος ήταν οφσάιντ".

Τέλος, ο κ. Σπάθας για το ματς του Παναθηναϊκού, σημείωσε: "Ήταν φάουλ και κίτρινη κάρτα (σ.σ. θα ήταν δεύτερη στον Κάστρο) για ριψοκίνδυνο παίξιμο. Ο διαιτητής είναι κοντά και έπρεπε να δώσει την παράβαση. Κατά την άποψή μου είναι λάθος η δεύτερη κίτρινη. Πρόκειται για ένα απρόσεκτο μαρκάρισμα. Δεν είναι υποσχόμενη επίθεση, θα ήταν αρκετό το φάουλ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags