Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Καυτό" ρεπορτάζ για Ολυμπιακό: "Δεν γίνεται να πηγαίνει στα χαφ ο Αραμπί - Ερωτηματικό ο..."
| 2021-09-13 13:41:00

"Καυτό" ρεπορτάζ για Ολυμπιακό: "Δεν γίνεται να πηγαίνει στα χαφ ο Αραμπί - Ερωτηματικό ο..."

Sportdog Team
"Καυτό" ρεπορτάζ για Ολυμπιακό: "Δεν γίνεται να πηγαίνει στα χαφ ο Αραμπί - Ερωτηματικό ο..."

Ρεπόρτερ των Πειραιωτών έκανε το σχόλιό του για την χθεσινή "λευκή" ισοπαλία με τον Ατρόμητο και ανέλυσε το πώς θα παίξει ο Ολυμπιακός στο επερχόμενο ευρωπαϊκό ματς με την Αντβέρπ.

Ολυμπιακός: Το δικό του σχόλιο για το χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη, για την πρεμιέρα της Superleague, έκανε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ψάχνονται ακόμα οι παίκτες μεταξύ τους και όταν παίζεις με ένα σχήμα απέναντι σε μία ομάδα που έχει αυτοματισμούς. Υπάρχει ποιότητα και αυτή τον έχει βγάλει πολλές φορές από δύσκολες φορές, αλλά δεν θα τον βγάζει πάντα από τέτοιες καταστάσεις όπως συνέβη και χθες με τον Ατρόμητο», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Δεν γίνεται να περνάει ο Ελ Αραμπί στο χώρο του κέντρο για να βρίσκει τις μπάλες, αφού χάνει ενέργεια από προσπάθειες που θα μπορούσε να κάνει στην επίθεση», πρόσθεσε.

Σχετικά με τον αγώνα με την Αντβέρπ, υπογράμμισε: «Το 4-4-2 δεν είναι πρώτη επιλογή για τα επίσημα. Την Πέμπτη έχει αγώνα που πρέπει να κερδίσει. Φαντάζομαι ότι θα πάει με τριάδα στο κέντρο. Είναι ερωτηματικό ο Μασούρας. Και ο Καμαρά έλειψε, αλλά με Μασούρα χθες θα βλέπαμε άλλο Ολυμπιακό».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags